AK Parti Antalya'dan Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya'dan Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, turizm sektöründe yaşanan sıkıntının azaltılması yönünde çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bu yıl EXPO 2016'nın turizmde yaşanan sıkıntıyı azaltacağını bekliyoruz.

20.03.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, turizm sektöründe yaşanan sıkıntının azaltılması yönünde çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bu yıl EXPO 2016'nın turizmde yaşanan sıkıntıyı azaltacağını bekliyoruz. Bunun yanında THY'nin Antalya'ya direk uçuşlarını arttırması yönünde çalışmalar var." dedi.AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani, yeni göreve başlayan AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı yönetimini ziyaret etti.Ziyarette konuşan AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, tarım ve turizmde yaşanan sıkıntılı süreçle ilgili bakanlıkların tedbirlerini aldıklarını söyledi. Turizm bölgelerinde görev yapan milletvekili olarak kendilerinin de yaşanan sıkıntıları en iyi ve sağlıklı şekilde hükümete aktarmaya çalıştıklarını anlatan Köse, "Bakanlıklarımız da bu yıl yaşanan sıkıntılarla ilgili çalışmaların ve desteklemelerin üzerinde duruyor. Bu yıl EXPO 2016'ın turizmde yaşanan sıkıntıyı azaltacağını bekliyoruz. Bunun yanında THY'nin Antalya'ya direk uçuşlarını arttırması yönünde çalışmalar var." açıklamasında bulundu.Rusya yaşanan krizden sonra bazı konularda geri adımlar atmaya başladığına da işaret eden Köse, "Bu da gösteriyor ki onların bize belli başlı konularda daha çok ihtiyacı var. İnşallah bu yılı alınan önlemlerle ve desteklemelerle en az kayıpla atlatacağımıza inanıyorum." dedi. AK Parti Antalya milletvekili Hüseyin Samani de Türkiye'nin içerisine girdiği her türlü sıkıntılı durumdan milletin her zaman en güvenilir bulduğu limanın AK Parti olduğunu kaydetti. "Dalgalar ne kadar hırçın olursa olsun millet her zaman AK Parti'ye güveniyor." diyen Samani, milletin bu güveninin boşa çıkarılmaması gerektiğini bildirdi.

Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Samani, "Sadece bizlerin de değil, umut arayan herkesin, umut taşıyan herkesin umut kapısı olan partimize ihtiyacı var. Kurulduğu gün sadece Türkiye için bir umut olan partimiz, bugün yeryüzündeki bütün mazlumların için bir umut haline gelmiştir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya'dan Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement