AK Parti Antalya Milletvekili Enç Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya Milletvekili Enç Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Bizler hep çalıştık, CHP ise hep konuştu.

12.04.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Bizler hep çalıştık, CHP ise hep konuştu. İşleri, güçleri sadece boş boş konuşmak." dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Enç, İl Başkanı Rıza Sümer ile beraber, ilk olarak Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı iş yerinde ziyaret etti. Daha sonra taksi durağı esnafı ile bir araya gelen Enç, taksi esnafının sorunlarını dinledi.

Konyaaltı ilçesinde muhtarlarla da bir araya gelen Enç, telefonla ilgili yerleri arayıp sorunların çözümünde yardımcı oldu. Enç, Konyaaltı ilçe programının ardından Manavgat ve Serik İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.

Milletvekili Enç, toplantılarda yaptığı konuşmada, AK Parti olarak hep birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını söyledi.

"Bizler hep çalıştık, CHP ise hep konuştu. İşleri, güçleri sadece boş boş konuşmak." diyen Enç, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, CHP'nin başında bir lider yok ve genel başkanlık koltuğu da boş." ifadesinde bulundu.

Enç, "CHP'nin ruh ikizinin HDP olduğunu" savunarak, "Bunlar bu ülkede hiçbir zaman bir başbakan ve cumhurbaşkanı çıkaramayacak. Bu millet CHP'li birini cumhurbaşkanı yapmayacak. Bunlar dünya lideri, vatansever ve adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'a iftira atmaktan başka bir şey bilmiyor. Çünkü kıskanıyorlar, çekemiyorlar ve fesatlanıyorlar." diye konuştu.

"Bence Kılıçdaroğlu'nun durumu klinik bir vakadır"

Enç, "CHP'lilerin yaptıkları bir icraatları olmadığı için anlatacak bir şey bulamadıklarını ve iftira attıklarını" öne sürerek, "Bence Kılıçdaroğlu'nun durumu klinik bir vakadır ve en kısa sürede bir psikoloğa gitmesi gerekiyor. İlaçla tedavisi mümkün müdür ? Bilemiyorum ama artık ne dediğini bilmiyor. Eğer psikoloğa gitmeyi kabul ederse, biz Antalya teşkilatları olarak onun tüm hastane masraflarını üstlenmeye hazırız." dedi.

CHP meclis üyelerinin meclis toplantılarında birbirlerini bile hazmedemeyip kavga ettiklerini söyleyen Enç, onların sürekli kavga edip, iftira atmaktan başka bir şey bilmediğini savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya Milletvekili Enç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement