AK Parti Antalya Teşkilatından Dayanışma Kampanyasına Destek - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Teşkilatından Dayanışma Kampanyasına Destek

AK Parti Antalya Teşkilatından Dayanışma Kampanyasına Destek

AK Parti Antalya İl Başkanlığı, ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na yaptığı bağışlarla destek verdi.

29.07.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanlığı, '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na yaptığı bağışlarla destek verdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralı vatandaşlara destek olunması amacıyla başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na AK Parti Antalya İl Teşkilatı da destek verdi.

Kazım Özalp Caddesi'ndeki(Kapalıyol) Ziraat Bankası'na gelen yüzlerce AK Partili, uzun kuyruklar oluşturdu. Kadın erkek demeden sıraya giren partililer, bütçelerinden arttırdıkları paraları kampanyanın hesap numarasına aktardı.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve İl Başkanı Rıza Sümer'de kampanyaya destek verdi.

Sümer, kalkışmanın hedefinin AK Parti iktidarının olduğunu belirterek, devam eden kampanyaya tüm teşkilat olarak destek verdiklerini söyledi.

Darbe girişimi sırasına şehit olanların yakınlarına ve gazilere yaralarını sarmak için bir araya geldiklerini aktaran Sümer, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz için verilecek tazminatlar belirlendi. Bizde destek olmak istedik. Bu sembolik bir etkinlik, amacımız mesaj vermekti. Bundan sonrası içinde bağış kampanyasını devam ettireceğiz. Her üyemizin bütçesine göre, sembolikte olsa kampanyaya katılmasını istiyoruz. Şehitlerimizin yakınlarının acılarını ne yapsak hafifletemeyiz ama bir nebze katkıda bulunabiliriz" dedi.

15 temmuz gecesi karanlık bir geceyi geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ise FETÖ'nün asker üniformalı teröristlerinin darbe yapmak istediğini hatırlattı.

Türk milletinin eşi benzeri görüşmemiş bir şekilde darbeye karşı durduğunun altını çizen Köse, " Tankların altına yattı, göğsünü kurşuna siper etti. Çok önemli bir dayanışma örneği gösterdi. O günle yetinmedi, her görüşten milletimiz dayanışma içinde birlik ve beraberliğini gösterdi. Dayanışmanın bir göstergesi olarak şehitlerimiz ve gazilerimiz için, milletimiz bağış kampanyasına destek veriyor. Bu çok sembolik ama şerefli bir iş.Şehitler ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Türk milleti dünyaya çok önemli bir mesaj verdi. Önemli olan Türk bayrağı altında bir ve beraber olmaktır"ifadelerine yer verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Teşkilatından Dayanışma Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement