AK Parti Arapgir Kadın Kolları'ndan Suriyeli Kadınlara Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Arapgir Kadın Kolları'ndan Suriyeli Kadınlara Destek

AK Parti Arapgir Kadın Kolları Başkanlığı, Suriyeli hemcinslerine destek olmak amacıyla kampanya başlattı.

13.03.2015 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Arapgir Kadın Kolları Başkanlığı, Suriyeli hemcinslerine destek olmak amacıyla kampanya başlattı.

Arapgirli Kadınlar Dayanışma Derneği (ARKAD) tarafından ilçede bir restorantta düzenlenen etkinlikte konuşan ARKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Cömertoğlu, bu tarz etkinliklerle kadınların arasında birlik ve beraberliği arttırarak daha güçlü, daha umutlu ve her geçen gün daha etkili çalışmalarla kadının toplumda daha çok söz sahibi, yön belirleyici, etkili olmasını istediklerini vurguladı.

"Kadına Şiddet İnsanlığa İhanet" spotu ve Suriye Haykırış Belgeseli'nin gösteriminin yapıldığı etkinlikte, AK Parti Arapgir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Güler, sinevizyon gösterimleriyle kadına yönelik şiddetle etkin mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

Suriye'deki iç savaş nedeniyle kadınların yaşadıkları sıkıntılara da değinen Güler, teşkilat olarak Suriyeli kadınlar için "Arapgirli Kadınlar El Ele, Suriyeli Kadınları Desteklemeye" kampanyası başlattıklarını kaydetti. Kampanya kapsamında hijyen malzemesi, çamaşır ve elbise toplanacağını ifade eden Güler, Arapgirli kadınların desteklerini beklediklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Arapgir Kadın Kolları'ndan Suriyeli Kadınlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement