AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen Açıklaması

AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen Açıklaması

AYDIN(AA) - AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partisinin Fetullahçı Terör Örgütüyle (FETÖ), 17-25 Aralık'tan bu yana en ciddi şekilde mücadele ettiğini bildirdi.

11.10.2016 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN(AA) - AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partisinin Fetullahçı Terör Örgütüyle (FETÖ), 17-25 Aralık'tan bu yana en ciddi şekilde mücadele ettiğini bildirdi.

Özmen, partisinin Aydın İl Kadın Kolları yeni yönetiminin tanıtım toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe girişimiyle AK Parti'nin kurucu genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığını dile getiren Özmen, "Ardından 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçtirmemek için, ülkede, hayalimizde, rüyamızda bile yan yana gelmeyecek yapılar, partiler çatı aday altında birleştiler." diye konuştu.

AK Parti'nin FETÖ ile, 17-25 Aralık'tan bu yana en ciddi mücadele eden parti olduğunu vurgulayan Özmen, "Belediye meclisi listelerimiz oluşurken, belediye başkan adaylarımız tespit edilirken, 2014 Kasım ayında ilçe kongrelerimizi tamamladığımızda, ardından yaptığımız ilk kongremizde, il yönetimimizin yenilenmesinde en çok üzerinde hassasiyetle durduğumuz husus, parti yönetimine girecek olanların bu yapıyla kesinlikle bağının olmamasıydı. Teşkilatımızın bu konudaki tek kıstası 17-25 Aralık'tır." ifadelerini kullandı.

"Mücadele kararlılıkla sürecek"

FETÖ'yle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğine dikkati çeken Özmen, şöyle devam etti:

"17-25 Aralık'tan sonra özellikle de MGK'nın bu yapıyı terör örgütü ilan etmesinden sonra hala bu yapıyla bağını sürdüren, hala bu yapının mensubu olarak devletle bilek güreşine giren insanlarla da mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam edecektir. Bu noktada kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır."

Başkan Özmen, Van'ın Özalp ilçesinde terör örgütü tarafından katledilen AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'yu rahmetle andığını belirterek, terör örgütünün Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da AK Parti teşkilatlarını hedef aldığını sözlerine ekledi.

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ise yeni kadın kolları yönetiminin AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylandığını belirterek, "Gece gündüz demeden çalıştık, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben duygusuyla değil, biz duygusuyla hareket ettik, hareket etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.


Advertisement