AK Parti Aydın Milletvekili Öz Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Aydın Milletvekili Öz Açıklaması

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın'a hizmet etmek için herkesle çalıştıklarını ve çalışacaklarını söyledi.

15.03.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın'a hizmet etmek için herkesle çalıştıklarını ve çalışacaklarını söyledi.

Öz, Nazilli'de partisine ait ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Ankara'daki yoğun geçen bütçe görüşmelerinin ardından Aydın'a gelerek temaslarda bulunduklarını belirtti.

Prensip olarak sorunları gidermeyi öncelik aldığını ifade eden Öz, "Biz Aydın için herkesle çalışırız, çalışıyoruz da. Önemli olan iş yapmak. Bahane uydurmaya gerek yok. Benim çalışma tarzımı herkes bilir. Kim olursa olsun Ankara'ya gelsin, nerede ne sorun varsa gidermeye çalışırım" dedi.

Öz, AK Parti hükumetinin 14 yıldır güven içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayarak yeni oluşturulan bütçenin de milletin refahı için kullanılacağını anlattı.

Otoban projesi

Aydın'ın da ki yatırımların da bütçeden gereken payı alacağını ifade eden Öz, şunları kaydetti:

"Otoban projemiz var. İnşallah onda da en yakın zamanda gelişme sağlanacak. Aydın çevre yolu inşaatımız haziran ayında hizmete açılacak. Karacasu yolu özel olarak takip ediyorum. Hızlı bir şekilde bitirecekler. Arslanlı yolu proje aşamasında hızla ilerliyor. Yakın zamanda oda başlayacak. Yatırımlarımız durmadan, en hızlı şekilde yapılmaya devam edecek. Büyük Menderes ile ilgili çalışma var."

Öz, yerel yönetimin Aydın'da başarısız olduğunu savunarak, "Bir başıbozukluk var. İşler kontrol altında değil, belediyeciliği yapamıyorlar herkes kendi cumhuriyetini kurmuş. Her yerden bir yolsuzluk haberleri çıkıyor, artıyor. Bunları kapatmak için incirdir, jeotermal gibi başka olaylara dikkat çekmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Aydın Milletvekili Öz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement