AK Parti Aydın Milletvekillerinden Çine'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın Milletvekillerinden Çine'ye Teşekkür Ziyareti

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, Çine'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

07.11.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, Çine'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

1 Kasım seçiminde AK Parti'den Aydın milletvekili seçilen Erdem, Öz ve Savaş Çine  Mustafa Savaş, Çine Belediyesi Düğün Salonu'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkın AK Parti'ye duyduğu güvenin bir sonucu olarak tek başına iktidara geldiklerini anlatan Mustafa Savaş, verilen destekten ötürü duyduğu minnetarlığı dile getirdi.

Doğduğu topraklara milletvekili olarak hizmet etmenin bambaşka bir duygu ve sevinç kaynağı olduğunu ifade eden Savaş, "Allah beni doğduğum bu topraklara milletvekili olarak ayak bastırdı. Bana doğduğum topraklara hizmet etmeyi nasip etti. 2011'den bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız, Allah hepinizden razı olsun. Hakikaten çok onurlu, gururlu ve mutluyum. Sizler üzerinize düşen görevi yaptınız, bizlere güç verdiniz, omuz verdiniz, destek oldunuz. Şimdi sıra bizde. Artık siyaset bitti. Şimdi hizmet etme zamanı. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye kazandı, Aydın kazandı, Çine kazandı" dedi.

Aydın için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Savaş, "Sorunlarımızı ortak akılla çözüme kavuşturacağız. Allah, bizi kibirden uzak tutsun. Her zaman eleştirilerinize, fikirlerinize açığız. Hedefimiz gelişen Aydın, gelişen Çine'dir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekilleri Erdem ve Öz de Çine halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın Milletvekillerinden Çine'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement