AK Parti Bartın Kadın Kolları Genel Merkezi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Kadın Kolları Genel Merkezi Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Kadın Kolları Genel Merkezi Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Kadın Kadın Kolları, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret etti.

12.03.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Kadın Kadın Kolları, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, 1 Şubat 2015'te gerçekleşen Kadın Kolları 4. Olağan Kongre ile tekrar göreve gelen Başkan Yasemin Dora Kurtkaya ve yenilenen yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti.

AK Parti Genel merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti teşkilatları olarak aynı zamanda kadın kolları teşkilatı olarak bizler kurumsal yapıya sahip Türkiye'de hatta dünya da tek siyasi partiyiz. Genel merkez teşkilatımız bu yapının omurgası olup, il yönetimlerinden, ilçe yönetimlerine, belde yönetimlerinden mahalle yönetimlerine ve hatta sandık yönetim kurullarına kadar her birimiz bu ülkenin nabzını tutan kılcal damarlarız. Tüm teşkilat mensuplarımız ayrım yapmadan başkanından sandık kurullarına kadar hepsi bizim için çok değerlidir. Bu seçimlerle de biz kadınlara daha fazla sorumluluk düşmektedir. 2023 vizyonunda ki Türkiye'ye istikrarla ulaşabilmek için 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak gerekir. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç ise hiç kuşkusuz siz kadınlarımızdır. Siz Kadın kolları teşkilatlarımızın istekli,gayretli, fedakar ve güler yüzlü çalışmaları Ak Partimizin başarıları arkasında daim güç olmuştur. Bu vesile ile şu an burada sergilediğiniz birilik ve beraberliğinizin daim olmasını temenni ediyor ve çalışmalarınız da başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya'da, "Tüm teşkilatlarımız millete hizmet için büyük bir inanç ve kararlılıkla çalışıyoruz. Ben ise Kadın Kolları başkanı olarak koordinasyon ve idare açısında arkadaşlarıma yetişmeye çalışıyorum. Emin olun ki bu sevdayla çalışmalarımızın neticesini alacağız ve Bartın'ımızı 2023 vizyonuna taşıyacağız"şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Kurtya ve teşkilat üyeleri, filografi sanatı ile yapılan tabloyu Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül'e takdim etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Kadın Kolları Genel Merkezi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement