AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "7 Haziran seçimleri sonrasında muhalefet partiler CHP ve MHP’nin uzlaşmaz bir tavır içerisine girdi.

22.08.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "7 Haziran seçimleri sonrasında muhalefet partiler CHP ve MHP'nin uzlaşmaz bir tavır içerisine girdi. Muhalefetin uzlaşmaz tavırlarına milletimiz yapılacak seçimde cevabını verecek" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı meclis danışma toplantısına katılan Milletvekili Tunç, "AK Parti 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süre içerisinde çok yapıcı bir tutum sergiledi. Hükümet kurulması için elinden gelen gayreti gösterdi, bu iyi niyete karşılık muhalefet partileri ise kırmızıçizgiler, şartlar öne sürerek, taşın altına elini koymaktan kaçtıkları ve koalisyona yanaşmadıklar. Anayasada belirtilen 45 günlük süre içerisinde hükümetin kurulamayacağı anlaşıldı, artık tek seçenek erken seçim. Bu anayasal bir zorunluluk. Başbakanımız Muhalefet liderlerine bir çağrı yaptı, 'seçim kararını Cumhurbaşkanımıza gerek kalmadan, TBMM'de alalım' dedi, buna da hayır dediler. Koalisyona hayır diyorlar, azınlık hükümetine hayır diyorlar, seçim hükümetine bakan vermeyiz diyorlar, meclisin erken seçim kararı almasına da hayır diyorlar, Cumhurbaşkanımızın seçimleri yenilemesine de itiraz ediyorlar, vatandaş bize soruyor, bunlar ne istiyor, ne istedikleri belli, siyasi çıkarlarını milletin çıkarından önde tutuyorlar, ülkemizde kriz ortamı olsun, AK Parti zarar görsün, millet önemli değil diyorlar, o zaman önümüzde yapılacak erken seçimde de milletimiz, CHP ve MHP'nin uzlaşmaz tavrına sandıkta cevap vererek, ülkemizde siyasi ve ekonomik istikrarın yeniden tesis edilmesini sağlayacak, milletimize güveniyoruz, seçim kampanyası boyunca yine gitmediğimiz yer kalmayacak, sıkmadığımız el kalmayacak, herkese, tüm hemşehrilerimize bunları anlatacağız" dedi.

Konuşmaların ve teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement