AK Parti Bayburt İl Başkanı Kobal: "Ak Partiye Yakışır Bir Karşılama İstiyor" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bayburt İl Başkanı Kobal: "Ak Partiye Yakışır Bir Karşılama İstiyor"

AK Parti Bayburt İl Başkanı Kobal: "Ak Partiye Yakışır Bir Karşılama İstiyor"

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday olan Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek’i karşılamaya hazırlanıyor.

10.04.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday olan Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek'i karşılamaya hazırlanıyor.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, gerçekleştirilecek olan aday karşılama ve tanıtım toplantısı öncesi yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Bilindiği gibi seçimlerin yaklaşmasıyla başlayan aday adaylığı sürecinde en hareketli parti bizdik. Aday adaylarının çokluğu ve iktidar partisi olmamız sebebiyle adayları en çok merak edilen partide bizim partimizdi. Yoğun bir çalışmadan sonra nihayet adaylarımız belli oldu ve artık daha yoğun bir çalışma temposu bizleri bekliyor. Bu seçimde 2 milletvekilini de almak için teşkilat olarak büyük bir gayret içinde olacağız.

11 Nisan Cumartesi Günü saat: 13.00'te milletvekili adaylarımızı Aydıntepe yol ayrımında karşılayacağız. Coşkulu bir karşılama olsun istiyoruz tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Karşılamadan sonrada Şair Zihni Kültür Merkezi'ne geçerek aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah bu seçimde kardeşlik anlayış ve hoşgörü içinde katılım oranı yüksek bir demokrasi bayramı havasında geçer" - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bayburt İl Başkanı Kobal: 'Ak Partiye Yakışır Bir Karşılama İstiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement