AK Parti Bayburt İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Bayburt İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Bayburt İl Danışma Meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı.

09.04.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayburt İl Danışma Meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı.

Parti binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Kavcıoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, Bayburt'un özellikle bu dönemde kalkınması için herkesin el birliğiyle hareket edeceğini söyledi.

Bayburt'un öncelikle kent kimliğinin sağlanacağına dikkati çeken Kavcıoğlu, "Bayburt'un değişimini, dönüşümünü sağlayacağız. Şurada hiç kimse çıkıp ta Bayburt'un şehir olarak her türlü şeye sahip olduğunu söyleyemez. Önce Bayburt'u kentsel dönüşümü ile şehirleştireceğiz. Bayburt'u tüm sosyal donatılarıyla bir şehir haline getiremezsek ne yatırım olur ne değişim olur" dedi.

Kavcıoğlu, kentteki değişime doğru yerden başlayıp, doğru yerden yapmak gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bunu yaptığımız, başardığımız zaman ikinci aşama Bayburt'u bu bölgede üretim üssü haline getirmek. Bugün bir fabrika yapmaya kalksanız Ne Gümüşhane'de yer var, ne Trabzon'da yer var, ne Rize'de yer var. Hepsi bir saatlik mesafede. Trabzon limanı bir buçuk saatlik mesafede. Biz doğru işleri yaparsak, doğru işleri organize edersek Bayburt'un, bu bölgenin üretim üssü olmaması için hiç bir neden yok ama bunu yaparken değişimi doğru yerden başlatmak gerekiyor."

Kılıçdaroğlu'na eleştiri

AK Parti İl Başkanı Kobal ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olduğunu savunan Kobal, "Sözlerinden dolayı ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyorum. Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür" diye konuştu.

Kobal, AK Parti'nin Türkiye'nin geleceği olmaya devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti milletimizin umudu, Türkiye'nin geleceği olmaya devam edecektir. Yaşadığımız sorunlar geride kalacaktır. Allah'ın izni ve yardımıyla Türkiye bu dönemeci, sorunları ve bütün önüne konulan engelleri birer birer aşacaktır. Türkiye demokrasi ve hukuk düzenini daha sağlam hale getirecek, daha sağlam bir adalet düzeni inşa edecektir. Devletimiz ve milletimiz daha çok el ele verecek ve ihtilaf alanlarını birer birer bertaraf edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Bayburt İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement