AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı Açıklaması

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı Açıklaması

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçede bugüne kadar sorumsuzca bir yönetim anlayışının hakim olduğunu belirterek, “Ancak Bayraklılılar merak etmesinler.

15.03.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçede bugüne kadar sorumsuzca bir yönetim anlayışının hakim olduğunu belirterek, "Ancak Bayraklılılar merak etmesinler. 30 Mart'ta AK Parti ile Bayraklı'da yeni bir ufuk doğacak. Bayraklı'yı kabuğuna hapsedenlere, hizmet nedir bilmeyenlere cevap sandıkta verilecek" dedi.

İlçe temasları sırasında her geçen gün artan coşkulu kalabalıkların heyecanını yaşamaya devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, sabahın ilk saatlerinde başladığı seçim programlarını gece geç saatlere kadar sürdürerek, Bayraklı halkına ulaşmaya devam ediyor. İsmail Sarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Hamza Dağ, Nesrin Ulema ile pek çok belediye başkan adayı ve yöneticinin katıldığı moral kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı programının ardından Bayraklı Manavkuyu Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Sarı, buradaki temaslarının ardından Sağlık Bakan Müsteşarı Agah Kafkas ile birlikte Bayraklı Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği açılışına katıldı.

"BAYRAKLI'NIN YENİ UFKUNA HEP BİRLİKTE YÜRÜYORUZ"

Bayraklı'nın hemen hemen her bölgesinde alt yapı, imar, park, ulaşım ve pazar alanı sorunları yaşandığını aktaran AK Partili Sarı, "Bayraklı'yı yönetenlerin bu sorumsuzluklarından artık bıktık. Yıllardır sadece vaatler lafta kaldı. Ne pazaryerimiz, ne bir park alanımız var, dönüşüm desen ayrı sıkıntı, ulaşım zaten problem. Ancak Bayraklılılar merak etmesin. Her geçen gün biraz daha Bayraklı'nın 30 Mart'ta AK Parti ile doğacak yeni ufkuna doğru yaklaşıyoruz. Heyecanımız büyük… Bu heyecanımızın en büyük nedeni ise Bayraklı halkının bize olan inancı ve güvenidir. Ben halkıma ne söz verdiysem onu gerçekleştireceğim" dedi.

"30 MART'A KADAR DAYANIN"

30 Mart yerel seçimine çok az bir sürenin kaldığını söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, "Bayraklı'yı kabuğuna hapsedenlere, hizmet nedir bilmeyenlere birkaç hafta daha dayanın. Artık zaman kısaldı, Bayraklı'nın kaderi sizlerin elinde. Gelin hizmete, hizmetin partisine destek olun. 30 Mart'ta yeni Bayraklı'nın temelini hep beraber atalım" ifadelerinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement