AK Parti Belediye Başkan Adayı Semerci, Din Görevlilerinden Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belediye Başkan Adayı Semerci, Din Görevlilerinden Destek İstedi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Semerci, Din Görevlilerinden Destek İstedi

AK Parti Devrek İlçe Teşkilatı Belediye Başkan adayı Mustafa Semerci din görevlilerinden destek istedi.

10.03.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Devrek İlçe Teşkilatı Belediye Başkan adayı Mustafa Semerci din görevlilerinden destek istedi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi AK Parti teşkilatı Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Mustafa Semerci teşkilat nezaretinde Devrek'te faaliyetlerini sürdüren Memur- Sen'e bağlı Diyanet -Sen, Eğitim Bir-Sen ve Sağlık -Sen'in bir arada bulunduğu dernekte bir araya gelerek din görevlilerinden 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığı için kendilerine destek olmalarını istedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Mustafa Semerci, partililer nezaretinde Devrek Diyanet -Sen Temsilcisi Muharrem Yaprak nezaretinde bir araya gelen ilçe ve köylerde görev yapan din görevlileri ile sohbet ederek sorun ve dilekler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Din görevlilerinin ve diğer sendika yetkililerinin kendilerini sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Semerci, "Sizler bizlerin her adımını yakından takip ediyorsunuz ve bizlere daima sıcak bakmaktasınız. Halen Devrek Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Belediye Başkan adayı olarak sizlerin dileklerinizi ve sorunlarınız dinlemeye geldik. Ben biliyorum ki 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde bizlere destek vereceksiniz. İnşallah 30 Mart'tan sonrada hep birlikte ilçemize hayırlı görevler yapmak için hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Düzenlenen ziyarette; Memur Sen'e bağlı Devrek Diyanet -Sen Temsilcisi Muharrem Yaprak, Deimder Başkanı Mustafa İnam, İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk, Eğitim Bir- Sen Temsilcisi Sonay Sarımeşe ve çok sayıda din görevlisi hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Belediye Başkan Adayı Semerci, Din Görevlilerinden Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement