AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yarın Başlıyor - Son Dakika
Politika

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yarın Başlıyor

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açılış konuşması ile yarın başlayacak.

10.06.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşması ile yarın başlayacak. Toplantıda bazı bakanlarda sunum yapacak.

11 Haziran Çarşamba ve 12 Haziran Perşembe günleri Ankara'da, AK Parti Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapılacak.

Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşması ile başlayacak toplantı iki gün sürecek. Toplantıya 824 AK Partili belediye başkanı katılacak.

Toplantıda ayrıca; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal bir sunum yapacak.

Toplantıya katılan belediye başkanları, toplantının ilk günü Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Kuzey Ankara "Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı" açılışına da topluca katılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement