AK Parti Besni Seçim İrtibat Merkezi Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Besni Seçim İrtibat Merkezi Açılışı Yapıldı

AK Parti Besni Seçim İrtibat Merkezi Açılışı Yapıldı

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Teşkilatı Besni ilçesinde yoğun ve coşkulu bir kalabalığın katılımıyla AK Parti Besni Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirildi.

04.05.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Teşkilatı Besni ilçesinde yoğun ve coşkulu bir kalabalığın katılımıyla AK Parti Besni Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Mehmet Erdoğan, Salih Fırat ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Adaylarından İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara ve İclal Yalçın Tutuş, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Besni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem katıldı.

Açılış törenine katılan herkese teşekkür eden AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, "7 Haziran'da bu coşkuyu sandığa yansıtacağız ve Adıyaman'dan 5 Milletvekilini meclise göndermenin sevincini mutluluğunu tekrar hep birlikte bu alanda kutlayacağız" dedi.

Besni'nin bir evladı olarak iki dönem yapmış olduğu milletvekilliği görevi boyunca Besnililerin ve Adıyamanlıların boynunu yere eğecek hiçbir işin içerisinde olmadığını belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Allah'ın izniyle uzun ince gidecek bir davamız var. İnancından dolayı, Kürt kimliğinden dolayı ötekileştirilen, ikinci sınıf vatandaş muamelesi gösterilen bir Türkiye vardı. Başörtüsünün yasak olduğu, Kuran kurslarının yasak olduğu, bankaların, hazinenin içinin boşaltıldığı bir Türkiye vardı. 2002 yılında AK Parti bir güneş gibi ufuktan doğmaya başlıyordu. Bizim davamızın adı AK Parti ile tecelli ediyordu. Bu dava öyle büyük bir dava ki tam yüz yıl önce Bediüzaman der ki; 'Başımdaki saçlarım adedimce başlarım bulunsa her gün biri kesilse bu baş zındıkaya, dalalete teslim olmayacaktır'. Vatana, millete ve İslamiyet'e ihanet etmeyecektir. Bizim davamız millet, bizim davamız hizmettir. Bizim devamız Hazreti Peygamberimizin buyurduğu gibi insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır, düsturuyla hareket etmektir. Ben Besniliyim, Besni sevdalısıyım. Sizlerle birlikte, çamurunda, toprağında beraber gezdik, taziyelerde birlikte hüzünlendik, düğünlerde birlikte halaylar çektik. Sizlerle birlikte olduk. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde, 8 yıllık milletvekilliği görevim süresince hemşerilerimizin hep dualarını, hep desteklerini gördüm. Herkesten Allah razı olsun. Besni AK Parti'ye hep destek oldu. 8 yıl boyunca bana teslim edilen emanete sahip olmak için çalıştım, Rabbime şükürler olsun bugün sizlerle birlikteysem, bugün boynum bükük değilse, bugün yüzüm kara değilse, bugün anlım açıksa Rabbime şükredeceğim hadise budur. Sizler her zaman bu evladınıza sahip çıktınız, AK Partiye destek oldunuz. Bu bir bayrak yarışı. Diğer milletvekillerimizle birlikte yaptığımız çok güzel çalışmalar var, ihale sürecinde olan çalışmalar var. Bundan böyle de yine Besni'nin bir evladı olarak çalışmaya, sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. 7 Haziran'da yapılacak olan seçim bizler için, ülkemiz için çok önemli. AK Parti kurulduğu günden bugüne nasıl Besnili hemşerilerimiz üstüne düşeni yaptıysa bundan sonra da yapacaktır. 5 tane bir birinden değerli milletvekili adayımız var. İnşallah beşini birden Meclise göndereceğiz. Bu vesileyle seçim büromuzun açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti kurulduğu günden bugüne Besni halkının her zaman destek ve dualarını aldıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Besni halkının sağduyusuyla, milletin iradesine vermiş olduğu desteklerle her zaman yüz akımız olmuştur. Türkiye'nin gururu olmuştur helal olsun Besni'ye. Besni'nin benim yanımda, benim yüreğimde ayrı bir yeri var. Gözlerimizi açtığımızda, siyasete yeni atıldığımızda duasıyla, desteğiyle, onurlu duruşuyla hep yanımızda olan Besni'yi gördük.

Türlü türlü partilerin olduğunu, tabela partilerinin olduğun, iş, AŞ Haydar Baş diyen partiler var. Türkiye'de bütün 78 milyon insana hitap eden, milleti siyasetin merkezine alan insana hizmeti düstur edinen dili, dini, ırkı ne olursa olsun insana hizmet etmek amacıyla yola çıkan ve tüm Türkiye'ye hitap eden tek parti AK Partidir. AK Parti sadece bir siyasi parti değil. AK Parti onun kurucu genel başkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kurduğu Millet Partisidir, hizmet partisidir. Aynı zamanda Ak Parti değerleri, olan ilkeleri olan, inançların, dillerin, dinlerin özgürce yaşatılabilmesi adına bir hizmet partisidir. Bugün burada bunu yaşıyoruz. Bugün siyasete birlikte başladığımız, değerli dostum, yol arkadaşım, dostluğumuzun pazara kadar değil, mezara kadar olacak dava arkadaşım Mehmet Erdoğan kardeşimle bu yolda yürüdük ve bundan sonra da yürüyeceğiz. Kim olursa olsun, görevi ne olursa olsun bizim tek amacımız bu ülkeye, bu millete hizmet etmektir. İki dönem birlikte bu millete hizmet etmekten büyük onur duyduğum dava arkadaşım, can yoldaşım Mehmet Erdoğan'a teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yeni Türkiye için, istikrarın sürmesi için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Aydın, "Millet son 13 yıldır kimin bu ülkeye, bu millete neler yaptığını, ne gibi hizmetler getirdiğini çok iyi biliyor. Belirli bir yaşta olan büyüklerimizde geçmiş yıllarda bu ülkeye kimler sıkıntı yaşattı, kimler bu milleti ötekileştirdi çok iyi biliyor. Yaşanılan sıkıntıların en büyük nedeni o CHP'nin tekçi bakış açısıdır. Zamanında SSK Genel Müdürlüğünü yürüten CHP Genel Başkanı karlı kuruluşu zararla bıraktı. Bir kurumu yönetemedi, şimdi ülkeyi yönetmeye talip. Bu ülkenin yönetimi böyle birine teslim edilebilir mi Allah aşkına? İktidar olamayacağını bildiği için, AK Parti'yle birlikte dolan hazineyi bildiği için şimdi bol keseden dağıtıyor. Onların işi dağıtmak, yıkmak Ak Parti'nin işi ise yapmaktır. 7 Haziran bu milletin onuruna, iradesine sahip çıkması, istikrara sahip çıkması, kalkınmasına ve özgürlüğüne sahip çıkması adına çok önemli. Bizim için tek oy bile çok önemli. Seçim gününe kadar kapı kapı dolaşacağız milletimizin dualarını, oylarını isteyeceğiz. Bir diğer parti HDP ise silahların gölgesinde siyaset yapmaya çalışıyor. Halklar diyor, halk diyor ama iktidara geldiğinde zorunlu din dersini kaldıracak, diyanet işlerini kaldıracak. Ben buradan HDP ve CHP'ye sesleniyorum artık bu milletin düşün yakasından, bu milletin manevi değerleriyle uğraşmayın. Türkiye'deki istikrarın sürmesi, huzurun ve barışın sürmesi için, 2023 hedefleri için bu seçim çok önemli" dedi,

Adaylar arasında bir ayrımın söz konusu olmadığını belirten Aydın, "Besni, Tut ve Gölbaşı'nda aday yok diyenler bilsinler ki; İclal Yalçın Tutuş hanımefendi Besnili'dir. Ayrıca Mehmet Erdoğan kardeşimle yine bizlerle birlikte ve herkes şunu çok iyi bilmeli ki bir Mehmet Erdoğan gitti, şimdi yerine 5 Mehmet Erdoğan geldi. Bizler Besni-Tut ve Gölbaşı'nın milletvekilleriyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Paralelcilerin önünde, darbecilerin önünde eğilmedik biz sadece milletimizin önünde eğiliriz. Biz inanıyoruz ki Besni 7 Haziran'da yeni bir rekor yazacaktır. Allah çıktığımız bu yolda bizleri sizlere karşı mahcup etmesin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Besni Seçim İrtibat Merkezi Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement