AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Hız'dan Halk Eğitim Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Hız'dan Halk Eğitim Merkezine Ziyaret

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Hız\'dan Halk Eğitim Merkezine Ziyaret

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

14.11.2016 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi tarafından sürdürülen çalışmaları ve atölyeleri gezerek, Kaplan'dan bilgi alan Hız, çok güzel çalışmaların sürdürüldüğü atölyeleri ve yaptıkları işlerin görülmeye değer olduğunu kaydetti.

Hız, şöyle konuştu:

"Kök boya atölyesini gezdik. Doğadan toplanan ve bazıları sadece Beypazarı civarında bulunan otlardan elde edilen renklerle yün kilimlerin ipleri burada boyanıyor. 100 yıl aynı rengi muhafaza ediyormuş. Burada dokunan kilimler çift taraflı olarak da kullanılıyor. Gümüş işleme atölyesinde muhteşem çalışmalar yapılıyor. Halk Eğitimin satış reyonları, hafta içi olduğu gibi hafta sonları da satış için açık tutuluyor. Gerçekten güzel çalışmalar sergileniyor."

Hüseyin Kaplan da zamanı çok iyi kullandıklarını ve yeni kurslar açmaya başladıklarını belirterek, yüzlerce insanın kurslara katılarak farklı bilgiler edindiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Hız'dan Halk Eğitim Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement