AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'in Osmaneli'de İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'in Osmaneli'de İstişare Toplantısı

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir\'in Osmaneli\'de İstişare Toplantısı

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir Osmaneli ’de mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

05.02.2016 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir Osmaneli 'de mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıya, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile partililer katıldı. Yemek öncesi konuşma yapan Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 1 Kasım seçiminde milletin iradesi bir kez daha tecelli ettiğini ve milletin büyük desteğinin AK Parti'yi yine iktidara taşıdığını belirtti. Eldemir, "Bizleri iktidara taşıyan milletimize karşı sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bilecik'in milletvekili olarak biz de bu bilinçle meclis çalışmalarından arta kalan her fırsatta ilimize ve İlçelerimize gelmeye, hemşerilerimizle birlikte olmaya gayret ediyoruz. İlçelerimizde geniş katılımlı istişare toplantıları düzenledik. İlimizi ve ilçelerimizi masaya yatırdık. Bugünde Osmaneli de sizlerle bir arada olduk. Osmaneli ilçemize yapılanlar, yapımı devam edenler, yapılması gerekenler ve sorunları ele aldık. Bu toplantılar toplantı olsun diye yapılan toplantılar değil. Notlarımızı aldık. Ankara'da bunun yakından takipçisi olacağız" dedi.

Hizmet için en altta yer alan birimden itibaren vatandaşlarla iç içe olduklarını vurgulayan Eldemir, "Bu yüzden muhtarlarımız, bizlere yol göstermekte ve birlikte istişare yapmakta en önemli unsurlardan biridir. AK Parti olarak 1 Kasım seçimlerinde verdiğimiz sözlerin yüzde 80'ini 4 ay gibi kısa bir sürede yerine getirdik. Asgari ücrette yapılan düzenleme, girişimci gençlere verilen destek primleri, emekli maaşlarına getirilen zam ve birçok düzenlemeye imza attık. Diğer sözlerimizi yerine getirmeye de devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Milletvekillerinin her fırsatta kendilerini ziyaret ettiklerini ancak düzenlenen bu toplantıyı çok önemsediklerini belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, Osmaneli Belediyesi tarafından yapılan, yapımı devam eden projeler hakkında bilgeler verdi. İlçenin sorunlarını dile getiren başkan Şahin, "İlçe olarak milletvekillerimizin desteklerini gördük. Yeni görevi münasebetiyle gerek ilimize ve ilçemize daha büyük katkılarının olacağından eminim. Bu vesileyle düzenlenen toplantıya katılımlarından milletvekilimize, ilçemiz kaymakamına ve bütün davetlilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Osmaneli ilçesini yakından ilgilendiren bir toplantıya ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını belirten Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ise, ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Buradaki istişare toplantıdan sonra Milletvekili Eldemir Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamlarında ziyaret etti. Bugün Osmaneli'nin Cuma pazarı olması dolayısıyla da pazar esnafını dolaşan Milletvekili Eldemir, kendilerine hayırlı işler dileyerek ilçeden ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'in Osmaneli'de İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement