AK Parti Birecik Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Birecik Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Birecik Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

26.08.2013 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Birecik Belediyesi Mehmet Emin Akan Kültür salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, AK Parti İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Hüseyin Köroğlu, Metin Çadırcı ile Birecik İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis, İl Genel Meclis ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Aziz Karayılan, "AK Parti Birecik İlçe Teşkilatı olarak üye çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. Şuan yüzdelik olarak yüzde 22 civarında üyemiz var. Sandık Yönetim Kurulu'nda ise yüzde 99 oranıyla sona geldik. Dolayısıyla 7 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlere hazırız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise partilerinin kuruluş ayı olan Ağustos ayının Türkiye için önemli bir ay olduğunu hatırlattı. Eğilmez, "Partimizin kuruluğu 14 Ağustos 2001 tarihinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Sağlıkta, sporda, eğitimde, ulaşımda, tüm alanlarda AK Parti Türkiye'yi, hedeflenen muasır medeniyetlere değil, üzerine çıkarmaya çalışıyor. AK Parti ile teşkilatlanma yapısı da değişti. Birecik ilçemizde üye çalışması, sandık kurulu çalışması, müşahit çalışmasında hep iyi noktalara gelmiştir. Bundan dolayı Başkan Aziz Karayılan şahsında tüm teşkilata teşekkür ediyorum. Başbakanımızın üstünde durduğu Sandık Yönetim Kurulu çalışmamız var" diye konuştu.

Toplantının ardından Birecik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi sertifika töreni gerçekleştirildi. Dereceye girenlere sertifika ve çeyrek altın hediye edildi. Törenin ardından toplantı sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Birecik Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement