AK Parti Bismil Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Bismil Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bismil Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Partisinin Bismil İlçe Meclisi Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, uluslararası güçlerin 7 Haziran’dan bu yana bölgede kaos çıkarmaya çalıştığını anlattı.

01.02.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partisinin Bismil İlçe Meclisi Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, uluslararası güçlerin 7 Haziran'dan bu yana bölgede kaos çıkarmaya çalıştığını anlattı.

AK Parti Bismil İlçe Meclisi Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve bir çok partili katıldı. Toplantıda konuşan Akar, uluslararası güçlerin, ülkede ve özellikle de bölgede kaos çıkarmak istediğini anlatarak, "Bölgemiz de ki barıştan birileri rahatsız oluyor. Biz AK Parti olarak tavrımızı barıştan yana koyuyoruz. Terör kimden gelirse gelsin, terörün her çeşidini şiddetle kınıyorum. Hepimiz bölgemizin huzuru, güveni, barışı ve kardeşliğin sağlanması için azami gayret göstereceğiz. Silah ve şiddet ile barış ve hak aranmaz. AK Parti bölgemize halkımızın desteği ile Barışı getirecektir. Şu an itibari ile bölgemize ve bölge halkına AK Parti'den başka kimse hizmet etmiyor. Birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız. Milletimizde devletine bağlı bir millettir. Devlet, millet el ele verip bu zor ve sıkıntılı günleri atlatacağız" dedi.

Akar'ın konuşmasından ardında ilçe başkanlığının faaliyet raporu okundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Bismil Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement