AK Parti Bölge Koordinatörü Aygün Çatak'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bölge Koordinatörü Aygün Çatak'ta

AK Parti Bölge Koordinatörü Aygün Çatak\'ta

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ve partililer ile birlikte Çatak ilçe başkanlığını ziyaret etti.

11.06.2016 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ve partililer ile birlikte Çatak ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkan'ı Tahsin Babur, ilçe hakkında bilgi verdi. Akabinde ilçenin eksiklerini, yapılanları ve yapılacak olanları anlatan Babur, çözüm aşamasında gereken destekleri vermelerini istedi. İlçe için büyük öneme sahip olan Habur Sınır Kapısına gidecek olan yolun bitmesi ilçe ekonomisine katkı sağlayacağının altını çizen Babür, bunun yanı sıra ilçenin elektrik sorunu, derelerin istinat duvarlarının yapılması, imam hatip lisesinin biran önce temelinin atılması ve Kur'an kurslarının yapılmasını dile getirdi. Bölge Koordinatörü Zeki Aygün ve İl Başkanı Zahir Soğanda Ankara'dan gereken destekleri sağlayacaklarını dile getirirken Çatak'a yapılacak olan her türlü hizmetin destekçileri olacaklarını söylediler. Yapılan toplantının ardından Van'dan gelen heyet ilçe binasından ayrılarak eski belediye başkanı Münir Bozdemir'i evinde ziyaret ettikten sonra geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ilçeden ayrıldılar. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bölge Koordinatörü Aygün Çatak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement