AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun Açıklaması

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "2016'da öncelikli hedefimiz, ilçe bağlantı yollarının tamamlanması ve devam eden işlerin daha fazla kaynak aktarılarak çabuklaştırılması olacak" dedi.

21.12.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "2016'da öncelikli hedefimiz, ilçe bağlantı yollarının tamamlanması ve devam eden işlerin daha fazla kaynak aktarılarak çabuklaştırılması olacak" dedi.

Ercoşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu için 2015 yılının çok verimli geçtiğini belirtti.

Kente yapılan yatırımlardan en ücra köyün bile yararlandığını vurgulayan Ercoşkun, şehrin farklı noktalarında önemli projelerin yapımına devam edildiğini bildirdi.

Ercoşkun, yatırımcı bakanlıklar tarafından desteklenen 350 projenin, Bolu'nun her köşesine dağıldığını aktararak, "Cumhuriyet tarihindeki en yüksek bütçeyi bu yıl kullandığımızı söyleyebilirim. İl genelinde devam eden projelerin toplam büyüklüğü çok yüksek. 2015 yılı içinde Bolu'da harcanan paralar 350 milyon liradan fazla" ifadesini kullandı.

Önümüzdeki yıl yapılması planlanan yatırımlara da değinen Ercoşkun, şunları kaydetti:

"2016'da öncelikli hedefimiz, ilçe bağlantı yollarının tamamlanması ve devam eden işlerin daha fazla kaynak aktarılarak çabuklaştırılması olacak. Köroğlu mevkisinden başlayıp Karacasu'ya kadar uzanan alan turizm bölgesi olarak ilan edildi. Bu bölgenin planlamasını yapmamız gerekiyor. En önemli adımlarımızdan birisi bu olacak. Bunun yanında 29 Aralık'ta gerçekleşecek adliye sarayının ihalesi bu yıl olacak ama temel atmasını inşallah 2016 bahar aylarında gerçekleştireceğiz. Çok kısa zamanda orayı tamamlamayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement