AK Parti Burdur İl Başkanı Bütüner İstifa Etti (2) - Son Dakika
Politika

AK Parti Burdur İl Başkanı Bütüner İstifa Etti (2)

AK Parti Burdur İl Başkanı Bütüner İstifa Etti (2)

'partim ZARAR GÖRMESİN DİYE İSTİFA ETTİM' AK Parti Burdur İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Bütüner, düzenlediği basın toplantısında 31 Ocak 2015 tarihinde kendisine verilen görevi, bugüne kadar onuruyla yürüttüğünü söyledi.

22.01.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'partim ZARAR GÖRMESİN DİYE İSTİFA ETTİM'

AK Parti Burdur İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Bütüner, düzenlediği basın toplantısında 31 Ocak 2015 tarihinde kendisine verilen görevi, bugüne kadar onuruyla yürüttüğünü söyledi. Bütüner, "AK Parti Burdur İl Başkanlığı görevini partinin kentte yıpratılmaması, çıktıkları kutlu yolda birilerinin kaprisleri nedeniyle zarar gelmemesi, başta Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere değerli büyüklerimin elini rahatlatmak adına istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

AK Parti Burdur İl Teşkilatı'nın bir kısmının kendisini 'iyi', bir kısmının 'kötü' olarak gördüğünü kaydeden Bütüner, şöyle konuştu:

"Hakkımda yalan yanlış yazılanlardan çizilenlerden bu net bir şekilde anlaşılıyor. Üzülüyorum. AK Parti'de siyaset böyle yapılmamalı, buna artık bir son verilmeli. 2012 yılında İl Başkanı Osman Karakaya benzer baskılarla istifa ettirildi. 2014 yılında İbrahim Ekici, 2015 yılında ise Fatih Çınar benzer baskılarla görevi bırakmak zorunda kaldı. 2016 yılında da benim istifa etmem için aynı bildik ve denenmiş yöntemler devreye sokuldu. Ben de partimin daha fazla yıpratılmaması adına istifa ediyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti Burdur İl Başkanı Bütüner İstifa Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement