AK Parti Bursa İl Yönetimi, Seçim Kazanan Belediyeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Bursa İl Yönetimi, Seçim Kazanan Belediyeleri Ziyaret Etti

AK Parti Bursa İl Yönetimi, Seçim Kazanan Belediyeleri Ziyaret Etti

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve il yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın tercihine mazhar olan AK Partili belediye başkanlarına ve ilçe teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04.04.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve il yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın tercihine mazhar olan AK Partili belediye başkanlarına ve ilçe teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Torun, "Seçim almak yetmiyor. Önemli olan bundan sonrası. Çünkü 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. İlçelerimize güzel hizmetler yapmak zorundayız ve yapacağız da. Halkımız bize büyük teveccüh ve güven gösterdi. Biz de hizmetlerimizle bu güveni boşa çıkarmayacağız" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve il yönetim kurulu üyeleri, önce bir ilki gerçekleştirerek Bursa'da ikinci defa üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Recep Altepe'yi ziyaret etti. AK Partililer daha sonra ilçe halkı tarafından ikinci dönem için de vize alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'la bir araya geldi. İl Başkanı Torun ve beraberindekiler Dündar'ın ardından Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti. AK Partililer buradan İnegöl'e geçti. Torun ve beraberindekiler, burada üçüncü defa İnegöl Belediye Başkanlığı'na seçilen Alinur Aktaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Torun, ziyaret sırasında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve belediye meclis üyelerine mazbatalarını verdi.

Cemalettin Torun ve il yönetim kurulu üyelerinin bir sonraki durağı Yenişehir oldu. İl Başkanı Torun ve beraberindeki heyet, çiçeği burnunda Başkan Süleyman Çelik'e yeni görevinde başarı diledi. AK Partililer, daha sonra İznik Belediye Başkanlığı'na seçilen Osman Sargın ve teşkilat üyelerini ziyaret ederek başarıdan dolayı kutladı. Torun ve il yöneticileri İznik'in ardından Orhangazi'ye geçip 30 Mart yerel seçimlerinden sonra başkanlık koltuğuna oturan Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. AK Parti heyetinin son durağı Gemlik oldu. İl Başkanı Torun, Gemlik Belediye Başkanlığı makamına seçilere oturan Refik Yılmaz'ı ve teşkilat mensuplarını başarılarından dolayı kutladı.

"BU SEÇİMLERDE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN BİR SONUCA ULAŞTIK"

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Torun, 30 Mart yerel seçimlerinde Bursa'da 18 belediyeden 16'sını kazandıklarını hatırlattı. Seçimle göreve gelen belediye başkanları ve belediye meclis üyelerine başarı dileyen Torun, "Bu seçimlerde Bursa'da göğsümüzü kabartan bir sonuca ulaştık. Hep birlikte Bursa'ya güzel hizmetler kazandırmak için çalışacağız. AK Parti Bursa İl Başkanlığı olarak bütün belediye başkanlarımızın yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde Bursa' ya hizmet edeceğiz. Son gelişmelerden sonra sandıklardaki oy oranları bizi memnun etti. Bunda belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin ve teşkilat mensuplarının emeği çok büyük. Halkımız oylarını verirken yapılan hizmetleri görerek veriyor. Birlik ve beraberlik, güzel hizmetleri de beraberinde getiriyor" dedi.

30 Mart seçimiyle birlikte Bursa'nın artık 'bütünşehir' olduğunun altını çizen Torun, "Bu dönemde artık Büyükşehir Belediyesi bütün ilçelerle birlikte olacak. Belediye başkanlarımızın büyükşehir ile beraber uyum içerisinde çok güzel hizmetler yapacaklarına yürekten inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin farkını artık bütün ilçelerimiz görecek" şeklinde konuştu.

"TEŞKİLATLARIMIZ BU DÖNEM DAHA İYİ MOTİVE OLDU"

AK Parti teşkilatlarının 30 Mart seçimlerine ayrı bir motivasyonla hazırlandığını ifade eden Başkan Torun, şunları söyledi:

"30 Mart akşamı emeklerimizin karşılığını aldık. AK kadrolar olarak teşkilatlarımız büyük fedakarlık gösterdi. Teşkilatlarımız bu dönem daha iyi motive oldu. Başta Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç olmak üzere milletvekillerimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Bu çalışmalarda emeği geçen teşkilatlara, kadın kollarına, gençlik kollarına, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İl başkanlığı olarak her zaman belediye başkanlarımızın yanında olacağız. Seçim almak yetmiyor. Önemli olan bundan sonrası. Çünkü 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. İlçelerimize güzel hizmetler yapmak zorundayız ve yapacağız da. Halkımız bize büyük teveccüh ve güven gösterdi. Biz de hizmetlerimizle bu güveni boşa çıkarmayacağız." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Bursa İl Yönetimi, Seçim Kazanan Belediyeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement