AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Gider Lapseki'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Gider Lapseki'de

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Gider Lapseki\'de

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider seçim çalışmalarım kapsamında Lapseki İlçesi İlyas köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

28.10.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider seçim çalışmalarım kapsamında Lapseki İlçesi İlyas köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Lapseki İlçesi İlyas köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Ayhan Gider'e Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ve partililer de eşlik etti.

Seçim çalışmaları kapsamında İlyas köyüne giden AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, köy girişinde yaklaşık 100 kişilik bir grup tarafından alkışlarla karşılandı.

Köy meydanın da köylüler ile tek tek tokalaşan Milletvekili adayı Ayhan Gider için Lapseki eski DYP İlçe Başkanı Ahmet Çırak ve DYP'liler tarafından hazırlanan dana kurban edildi. Kesilen kurbanın kanı Milletvekili adayı Ayhan Gider'in alnına sürüldü. Kurban kesiminin ardından meydan da vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayı Ayhan Gider, köy kahvesinde vatandaşlara seslendi. Gider, " Türkiye'de bunu ilk kez yaşadıklarını söyledi. 7 Haziran'da sandığa giderek herkesi görevini yaptı. Ama Ankara'da birileri hükümeti kurmadı. Hükümeti kurdurtmadı. Bizlere de dediler ki tekrar seçim yapılacak. Bizde onlara demek için toplandık ki, siz koalisyonu engellerseniz biz tek başımıza geliriz. Biz Anadolu'dan aldığımız yetkiyle, İlyas köydeki analarımızın, bacılarımızın duasıyla geliriz. İlyas köy bizi farklı ve coşkulu karşıladı. Biz ne yapsak bunun hakkını ödeyemeyiz. İnşallah biz buradan Ankara'ya güçlü bir şekilde gittiğimiz zaman onların ne topu, ne tüfeği, ne bedduası, ne televizyonu ne gazetesi bizi bozamaz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Gider Lapseki'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement