AK Parti Çelikhan'da Seçim Startı Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çelikhan'da Seçim Startı Verdi

AK Parti Çelikhan\'da Seçim Startı Verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Çelikhan ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

02.03.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Çelikhan ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

İlçe girişinde AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı, Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut ve çok sayıda partili tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. AK Parti seçim ilçe başkanlığı önünde halka hitap eden Ak Parti Çelikhan Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut, vaatlerin havada uçuştuğunu fakat kendilerinin afaki konuşmayacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat da yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin daha güçlü olması için her yerde AK Parti adaylarının kazanması gerektiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da, Çelikhan'da 30 Mart akşamı Çelikhan belediyesinin tekrar AK Partili olacağını belirterek şöyle konuştu: "Öncelikle aday adaylığı sürecinde başvuruda bulunan 4 arkadaşımızın da burada birlik içinde olmalarını çok önemsiyorum. Bu örnek tabloyu her yerde görmek isteriz. Çelikhan insanımız hizmetin her türlüsüne layıktır. Ben kendimi Çelikhanlı olarak görüyorum. Çelikhan'ın partimize verdiği destekle Ak Parti olarak Çelikhan'a hizmetlerimiz oldu. 60 yıldır bitirilemeyen Çelikhan Malatya yolunu bu yıl bitireceğiz. Çat Barajından iki tünel kazarak Çelikhan Ovasını sulayacağız. Belediyenin yapması gereken içme suyu sorununu bu yıl çözdük. İmam Hatip Lisesinin temelini attık. İnşaat hızla yükseliyor. TOKİ konutları yapılacak. Çelikhan'dan bize gelen her talebi yerine getirmeye devam edeceğiz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çelikhan'da Seçim Startı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement