AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından, Başkan Kale'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından, Başkan Kale'ye Ziyaret

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından, Başkan Kale\'ye Ziyaret

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları, yeni yönetim ile birlikte Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.

24.02.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları, yeni yönetim ile birlikte Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Kale, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Sizlerle birlikte Cihanbeyli'mize güzel hizmetler vermek için yoğun gayretle çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı siz gençlere büyük görevler düşüyor. İlçemiz hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda. Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

AK Gençlik olarak her daim ülkemize ve ilçemize hizmet edeceklerini ifade eden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, "Bizler gençlik teşkilatı olarak ilçemizde önemli faaliyetlere imza atma gayreti içinde olmamız için bu göreve geldik. Cihanbeyli'de gençlerimiz arasında bağ olarak sosyal faaliyetlerimizi artıracağız. Amacımız bilinçli bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada Başbakanımızdan aldığımız vizyon ile ekip olarak elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" diye konuştu.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyareti sonrası AK Parti Gençlik Kolları Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış'ı da ziyaret etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından, Başkan Kale'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement