AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından Küçükoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından Küçükoğlu'na Ziyaret

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından Küçükoğlu\'na Ziyaret

AK Parti Cihanbeyli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu’nu Ziyaret etti.

13.06.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Cihanbeyli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu'nu Ziyaret etti.

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarının Yürüttüğü "Bir kitap bin umut" proje altında okulların kütüphanelerine kitap desteğinde bulunmaları için çalışmalarını hızlandırdı. Çalışma kapsamında Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, Küçükoğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

İlçe genelinde toplam 8 bin 200 öğrencinin olduğunu ifade eden Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu, "Toplam bu sene ilçemizde öğrencilerimiz 77 bin 641 kitap okumuşlardır. Sizlerinde kitap desteğiyle bu kitap sayısı daha da artarak okuma sayımızı güçlendirebiliriz. İlçe Milli eğitim müdürlüğü olarak kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için elimizden gelen bütün imkanı sağlıyoruz" dedi.

Sosyalleşmenin en büyük silahı kitabın olduğunu ifade eden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, "Akıllı telefonlar ilerledikçe Kitap okuma oranı da düşüyor. Bizlere de bunun önüne geçmek oluyor. AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları olarak biz de bu adımı attık" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından Küçükoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement