AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural'dan Teşekkür - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural'dan Teşekkür

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural\'dan Teşekkür

AK Parti Çıldır ilçe Başkanı A.Rıfat Vural, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu’nun AK Partiye katılması hakkında açıklamalarda bulundu.

31.07.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çıldır ilçe Başkanı A. Rıfat Vural, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu'nun AK Partiye katılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Vural yaptığı açıklamada, "Çıldır Belediye Başkanı seçilen K. Yakup Azizioğlunun partimize katılması ilçemiz açısından oldukça önemli bir adımdır. Hükumetimizin her anlamda ilçemize verdiği önem ve değer ortadadır. Eksik kalan yanımız ise Belediyecilik anlamında yaşanmaktaydı. Bunu da amacı zaten Çıldır ilçemize hizmet olan Yakup Bey'in partimize katılımıyla çözmüş olacağız.İlçemiz ki yıllardır muhalefetin yönetiminde kalmış, bir adım atılmamış ve bir çivi çakılmamıştır. Hizmet edilmediğinden, istihdam sağlanmadığından dolayı insanlarımız göç etme mecburiyetinde bırakılmıştır. Yakup Azizoğlunun partimize katılımıyla inşallah ilçenin kaderi değişecek önemli adımlar atılacak ve Çıldır hak ettiği AK Belediyecilik hizmetlerini almaya ve yaşamaya başlayacaktır. Yakup Azizoğlunun partimize katılmasından dolayı kendisine teşekkür ederken, Katılımı için aba gösterip destek veren Milletvekilimiz Orhan Atalay Bey'e, İl Başkanımız Yunus Baydar Beye, İş adamımız ve AK Parti Milletvekili aday adayı olan Hamza Bektemur Beye ve ilçe teşkilatımızın yönetim kurulu üyeleri ile partililere teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte çalışarak ilçemize hizmet edeceğiz." dedi - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural'dan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement