AK Parti Çıldır Kadın Kollarından Anlamlı Program - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çıldır Kadın Kollarından Anlamlı Program

AK Parti Çıldır Kadın Kollarından Anlamlı Program

AK Parti Çıldır Kadın Kolları Başkanı Sonnur Karagöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenledi.

08.03.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çıldır Kadın Kolları Başkanı Sonnur Karagöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenledi.

Çıldır Gölü kenarındaki Çıldır Meslek Yüksek Okulu Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa AK Parti Çıldır Kadın Kollarının yanı sıra AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Türk Kızılayı Üniversite Kulüp Başkanı Azize Çığır, Yöresel halk ozanları Yavuz Timur, Mahmut Yılmaz, Harun Koca, Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Çıldırlı kadınlar katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASI VURAL'DAN

Programda açılış konuşması yapan AK Parti Çıldır İlçe Başkanı "Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların sahip olduğu özgürlük, toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yeridir. Bu husus göz önüne alındığında aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek, yalnızca kadınlarımızın değil, tüm toplumun sorumluluğudur.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren siz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi.

AZİZOĞLU'DAN KADINLARA KARANFİL

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu tüm kadınlara karanfil dağıttı. Azizoğlu yaptığı konuşmasında "Eşimiz, arkadaşımız, kızımız, ablamız, kardeşimiz olarak hayatımızın her noktasında önemli bir yerde bulunan kadınlarımız; bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerleridir. Türk toplumunda kadın baş tacıdır. Toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. 8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Bu vesileyle başımızın tacı kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyorum" dedi.

BAŞKAN KARAGÖZ'DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Kadın Kolları başkanı Sonnur Karagöz ise yaptığı konuşmasında "Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda ise saygın bir fert olan kadınlar, gerek toplumda gerekse ailede önemli roller üstlenmektedir. Gerek dinimiz gerekse gelenek ve göreneklerimizde kadına büyük önem verilmektedir. Bu nedenle kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. 4 milyonu aşan üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütlerinin başında gelen AK Parti Kadın Kolları; istediğimiz şartların oluşmasında en büyük sorumluluk ve görevin kendisine düştüğünün bilincinde hareket etmektedir.8 Mart Dünya Kadınlar günümüz hepimizin kutlu olsun diyor, bugün burada olan ve bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İlçe başkanımız Rıfat Beye ve Çıldır Belediye Başkanımız Yakup beye çok teşekkür ediyor, tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum" dedi.

Programında yöresel aşıklar Yavuz Timur, Mahmut Yılmaz ve Harun Koca türküler söylerken, Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ise tiyatro gösterisi sundular. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çıldır Kadın Kollarından Anlamlı Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement