AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nın Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nın Temayül Yoklaması

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından 25'inci Dönem Çorum Milletvekilliği aday adayı 39 kişi için temayül yoklaması yapılıyor.

28.02.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından 25'inci Dönem Çorum Milletvekilliği aday adayı 39 kişi için temayül yoklaması yapılıyor.

Atatürk Spor Salonu'ndaki temayül yoklaması, AK Parti Genel Merkezi Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Osman Can ile Asuman Erdoğan, Emine Ergül, Ahmet Furkan Akın'dan oluşan komisyon üyelerinin gözetiminde başladı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, temayül yoklamasında merkez ve 13 ilçede genel merkez tarafından belirlenen 2 bin 56 kişinin oy kullanacağını belirterek, oy kullanma işleminin saat 16.00'da sona ereceğini söyledi.

Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından sandıkların AK Parti Genel Merkezi'ne götürüleceğini ifade eden Bekiroğlu, "Oylamanın sonuçlarıyla ilgili değerlendirmeyi Genel Merkez yapacak. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu arada AK Parti Çorum İl Başkanlığınca kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla imza kampanyası başlatıldı. Temayül yoklamasının devam ettiği sırada spor salonu önüne kurulan stantta imza kampanyasına destek veren İl Başkanı Bekiroğlu ve yöneticiler, kadınlara da karanfil dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nın Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement