AK Parti Çorum Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çorum Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Seçim Startını Verdi

AK Parti Çorum Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Seçim Startını Verdi

AK Parti Çorum Teşkilatları, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını verdi.

05.07.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Teşkilatları, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını verdi.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, merkeze bağlı Tanrıvermiş köyünü ziyaret etti. Köylülerle bir araya gelerek sohbet eden milletvekili Salim Uslu, 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Uslu'ya ziyarette Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse eşlik etti.

Tanrıvermiş köyünün kendilerine iletilen en önemli sorunlarından birisinin Gölet meselesi olduğunu dile getiren Uslu, gölet konusunun başlı başına baraj gibi büyük bir olay olduğunu belirtti.

Projenin büyük olduğu için gölet yapılması planlanan bölgeye gözlem istasyonu kurulduğunu açıklayan Uslu, burada su debisi ve coğrafik hareketlerin izleneceğini, bu sürecin tamamlanmasının ardından köyün gölet sorunun hallolacağını ifade etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını Tanrıvermiş köyünden verdiklerini belirterek, vatandaşlardan seçimlerde Başbakan Erdoğan'a destek olmalarını istedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çorum Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement