AK Parti Çumra İlçe Başkanlığından Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

AK Parti Çumra İlçe Başkanlığından Suç Duyurusu

AK Parti Çumra İlçe Başkanlığından Suç Duyurusu

AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin Olağan Kurultayı ve Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği için Çumra Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

27.02.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin Olağan Kurultayı ve Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için Çumra Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde konuşma yapan Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, "Çok şükür ki dünya mazlumlarının hepsinin dua ettiği bir Cumhurbaşkanına sahip olmamıza rağmen, daha PYD ve YPG'ye terör örgütü bile demekten aciz CHP genel başkanı bunun kıymetini bilmemekte ve üstelik terbiye sınırlarını aşacak bir şekilde gerek konuşmalarında gerekse de sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanımıza çirkin ifadelerde bulunmaktadır. AK Parti Çumra ailesi olarak tüm Türkiye gibi bizde bu pervasızlığa dur demek için bugün Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Umuyoruz ki Türk adaleti gerekeni yapacak ve bundan sonra hiç kimse Türkiye tarihinde ilk kez yüzde 52 halk desteği ile cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etme girişiminde bulunmaz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Çumra İlçe Başkanlığından Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement