AK Parti Darıca Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Darıca Ailesi İftarda Buluştu

AK Parti Darıca Ailesi İftarda Buluştu

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı geleneksel teşkilat iftarını hafta sonu Sancaktepe tesislerinde gerçekleştirdi.

21.07.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı geleneksel teşkilat iftarını hafta sonu Sancaktepe tesislerinde gerçekleştirdi. İftar yemeğine partililer yoğun ilgi gösterirken İl Başkanı Mahmut Civelek'in de yer aldığı iftar yemeğinde aynı zamanda 22.İlçe Danışma Meclisi toplantısı da yapıldı.

Selamlama konuşmasına, Mart ayında yapılan seçimlerde fedakar bir şekilde gece gündüz demeden çalışan bütün teşkilat üyelerine teşekkür ederek başlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "iktidar dönemimiz boyunca hayal denilen projeler AK kadrolarla hayat buldu.Gerek ülkemizde ve gerekse ilçemizde bir çok önemli projeyi hep birlikte hayata geçirdik.Bundan sonra da önemli projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz.Cumhurbaşkanlığı seçimleri de 2023 Türkiyesi için en önemli adımlardan bir tanesi. Bunun için hepimiz bu seçimler için çok çalışmalıyız." diyerek Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın bir kez daha istikrara "evet" diyeceğini ifade ederek, "Bir zamanlar muhtar dahi olamaz denilen R.Tayyip Erdoğan 10 Ağustos'ta halkımızın büyük desteğiyle Cumhurbaşkanı olacaktır. Millet ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçecektir. Bizim hedefimiz Türkiye genelinde en az yüzde 55 oy almak. Kocaeli'de hedefimiz yüzde 61. Bütün partililer önümüzdeki kısa zamanı en iyi şekidle değerlendirerek güçlü bir şekliyle Başbakanımızı Çankaya'ya uğurlamalıyız.Sizlere güveniyoruz" diyerek konuşmasını tamamladı.

İftar programının ardından Karabüklüler Derneği'ni ziyaret eden partililer teravih namazının ardından İkram Çeşmesi'nden Osmanlı Şerbeti içerek günün yorgunluğunu attılar.Civelek ve beraberindekiler son olarak Darıca sahilde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Darıca Gençlik Kolları'nı ziyaret ederek destek verdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Darıca Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement