AK Parti'de 5 Aday 5 İlçe - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de 5 Aday 5 İlçe

AK Parti\'de 5 Aday 5 İlçe

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları dün ilçelerde gezilerini sürdürdü.

09.10.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Faruk Çelik Harran'da, A. Eşref Fakıbaba Halfeti'de, Mahmut Kaçar Eyyübiye'de, M. Fatih Aksoy Karaköprü'de ve son olarak Mehmet Arıkan ise Hilvan'da halkla buluşarak partisine destek istedi.

FARUK ÇELİK HARRAN'DA

AK Parti adayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Harran'a giderek seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Çelik, buradaki konuşmasında "Harran'ın hizmetkarı olmaya çalıştık" dedi.

Miting havasında geçen açılışa çok sayıda vatandaş ve partili katıldı. AK Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve parti yöneticilerinin de katıldığı seçim bürosu açılışında Çelik'e yoğun ilgi gösterildi.
Siyasetçi olarak söz verdiklerini ve verilen sözleri yerine getirdiklerini belirten Faruk Çelik; "Söz verdik, takatımız yettiğince yerine getirdik. Aldanan olmadık, aldatılan olmadık. Biz halkımızın, Şanlıurfa'nın ve Harran'ın hizmetkarı olmaya çalıştık" diye konuştu.

FAKIBABA HALFETİ'DE

AK Parti adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ise seçim çalışmaları kapsamında Halfeti ilçesinde kırsal mahalleleri ziyaret etti. Fakıbaba'ya ziyaretinde Halfeti ilçe teşkilatı eşlik etti.

Fakıbaba ilk olarak Halfeti Yukarı Göklü kırsal mahallesini ziyaret etti. Mahallede bulunan Pazar yerini ve iş yerlerini ziyaret eden Fakıbaba esnaf ile tek tek görüşerek seçmenden destek istedi.
Halfeti ziyareti ile ilgili açıklama yapan Fakıbaba "Halfeti Yukarı Göklü'deyiz. İlçe Başkanımız, Teşkilatımız ve çok değerli arkadaşlarımızla esnaf gezilerini yaptık ve hakikaten onlara yürekten teşekkür ediyorum. Halfeti Yukarı Göklü Allah'ın izni ile 1 Kasım'da, 7 Haziran'dan daha fazla oy alacağımıza ben inanıyorum. İnşallah hükümeti kurduğumuzda Halfetili hemşerilerimiz görecekler samimi bir şekilde AK Parti farkını çok iyi görecekler. İlk defa Allah bana Halfeti'de Birecik'te hizmet etmeyi nasip etti. İnşallah bende onlara layık olacağım ciddi bir şekilde onların emrinde olacağım" dedi.

KAÇAR EYYÜBİYE'DE

AK Parti adaylarından Mahmut Kaçar ise seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye'deki Hayati Harrani mahallesini ziyaret ederek muhtar ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Seçim ziyaretleri ile ilgili Kaçar, "Hayati Harrani mahallemizin özelde mahallemizin problemlerini genelde ise ilçemizin problemlerini kendileriyle istişare etme imkânımız oldu. Ben Sayın Muhtarımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü mahalle Şanlıurfa'nın en büyük mahallelerinden biri, muhtarımızda özveri ile burada yerel yönetimlerin en önemli basamağı olan muhtarlık müessesinde halkımıza hizmet vermektir. Elbette ki vatandaşlarımızın problemleri olacak, sıkıntıları olacak, birinci merci olarak da muhtarlarımıza, oradan da yerel yöneticilerimize ve Milletvekillerine doğru bu problemler aktarılacak. Bizde bu ziyaretimizde mahallemizle ilgili problemleri aldık. Bunların bir kısmı hemen çözülecek konular" dedi.

ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti'nin bir diğer adayı Mehmet Arkan ise Hilvan ilçesinde kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürdü. Arkan'a ziyaretleri sırasında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatı da eşlik etti. Arkan, Hilvan'da sırasıyla Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir, Tepecik, Uzuncuk, Yukarı kamış ve Küçük gölcük kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen aday Arkan, halktan biri olduğunu hatırlatarak destek istedi. Bölgeyi iyi tanıdığını tüm sıkıntılara hakim olduğunu seçmenlere anlatan Arkan, mevcut sorunların giderileceğini ifade etti.

Arkan "Hilvan Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle Hilvan'ın kırsal kesimlerini geziyoruz. Tepecik, uzuncuk, yukarı kamış, Küçük gölcük, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir köylerini gezdik. Millet ile iç içeyiz" dedi.

AKSOY, KARAKÖPRÜ'DE

AK Parti milletvekili adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü'de bir dizi temaslar gerçekleştirdi.

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Aksoy, "Karaköprü İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Aksoy ile birlikte Karaköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezi'ne ziyarette bulunduk. Hastane müdürümüz ile beraber gerçekten AK Parti'mizin özellikle son dönemlerde açtığı çok modern ve lüks bir hastane ile karşılaştık. Burada Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nin 28 ekibi ile hizmet verdiğini röntgen anlamında, kanal olsun, diş tedavisi olsun tüm tedavilerin burada yapıldığına şahit olduk. Buradan Şanlıurfalılara özellikle Karaköprü halkına seslenmek istiyorum. Özel hastaneleri aratmayacak ve gayet lüks her şeyin vatandaşın hizmetine sunulduğu bir ortam. AK Parti döneminde yapılmış icraatların en iyisinden biri olabileceğini söyleyebileceğimiz bir yatırım. AK Parti gerçekten iyi şeyler yapıyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti'de 5 Aday 5 İlçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement