AK Parti'de 5. Olağan Kongreye Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de 5. Olağan Kongreye Doğru

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, "AK Parti'nin önümüzdeki hedefi, önümüzdeki 5. Olağan Kongre sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak" dedi.

11.10.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, "AK Parti'nin önümüzdeki hedefi, önümüzdeki 5. Olağan Kongre sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak" dedi.

Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarında birçok hizmetin gayretli ve inançlı bir şekilde yapıldığını söyledi.

Ülkenin bütün hayallerinin gerçekleştiğini savunan Coşar, şöyle konuştu:

"Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koyuldu. Başlatılan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırıldı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da ortaya koyduğu örnek tablo ile Türk siyasi tarihine damgasını vurmuştur. AK Parti'nin önümüzdeki hedefi, 5. Olağan Kongre sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak. Milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz, 5. Olağan Kongresi'nden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ile enerji ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecektir."

Büyük kongre öncesi 1 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongrelerinin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'de 5. Olağan Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement