AK Parti'de Aday Bolluğu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Aday Bolluğu

AK Parti\'de Aday Bolluğu

AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 14, üç ilçeye ise 5 kişinin müracaat ettiği söyledi.

02.11.2013 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 14, üç ilçeye ise 5 kişinin müracaat ettiği söyledi.

AK Parti İl Başkanı Polat, belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaatların 1 Kasım mesai bitimiyle sona erdiğini, aday adaylarına başarılar dilediğini ifade etti.

Polat, başvuruların Kilis için hayırlara vesile olmasını temennide bulunarak, "AK Parti aday adaylığı için müracaatlar 1 Kasım itibariyle sona erdi. Her aday adayına hayırlı uğurlu olsun. Tabi bu yarış güzel bir yarış. Allah bir arkadaşımıza bu işi kısmet edecek. Biz il teşkilatı olarak hangi aday çıkarsa çıksın arkasında birleşip sonuna kadar seçimi birlikte götüreceğiz. Hedefimiz Kilis'te yüzde 70 oranla seçimi sonuçlandırmak. Kilis merkezde aday adaylığı için 14 kişi, ilçelerden Elbeyli bir kişi Musabeyli ilçesinden 2 kişi Polateli ilçesinden de 2 kişi müracaat etti. İl merkezinden bir kadın adayı ve yine merkezden engelli aday adayı müracaatı bulunuyor" şeklinde konuştu.

AK Parti'den Kilis Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Ahmet Laz, Mehmet Ali Eryılmaz, Mustafa Yavuz Yedilioğlu, Mehmet Emin Akkurt, Osman Durna, Selahattin Aslantaş, Mecit Çelebi, Mecit Özdağ, Kemal Dağcı, Hasan Arslan, Yasin Topaloğlu, Hatice Tatar, Doğan Topalbekiroğlu, Abdulkerim Karakuş başvuru yaptı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Aday Bolluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement