Ak Parti'de Akyol İsmi Geçiyor - Son Dakika
Politika

Ak Parti'de Akyol İsmi Geçiyor

Ak Parti\'de Akyol İsmi Geçiyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda, milletvekili aday adaylığı için Bedirhan Akyol'un isminin konuşulduğu iddia ediliyor.

28.01.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk tarafından sevilen, yardımseverliği ve sporcu kişiliği ile tanınan Diyarbakır Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Akyol, Milletvekilliği seçimleri için aday adayı olacağı iddia ediliyor. Akyol'un aday adayı olması durumunda aday olarak seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni Diyarbakırspor Eski Başkanlarından ve AK Parti yöneticilerinden olan iş adamı Bedirhan Akyol'un önemli adaylar arasında yer aldığı iddia edilirken, Ak Parti kulislerinde aday adayı olması durumunda listeye ön sıralardan aday gösterilme şansının yüksek olduğunu ifade ediliyor.

Bedirhan Akyol kimdir?

1969 yılında Diyarbakır'a bağlı Kayapınar mezrası Zerve köyünde doğdu. İlkokulu kayapınar'da okudu. Ali Emri orta ve lisesini okudu.1986 yılında Tarımspor kulübün başkanı oldu.1990-1992 yılları arası askerliğini yaptı.1993 yılında sonra hem futbol oynadım hem kulüp başkanlığını yaptı.1996 yılında Çukurova Üniversitesi Tarım Makineleri bölümünde okudu.

1997 yılında Tarımspor kulübün Kayapınar Belediyesine hibe etti. Aynı zamanda futbolun yanı sıra Diyarbakır'da mütahitlik yaptı.1998 yılında Beşyüzevler kulübün başkanlığını ve Çaykur Bölge Müdürlüğü Sendika başkanlığını ve geçen yıl milletvekilliği SKM Mali İşler Başkanlığı ve Doğu Güneydoğu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyesidir.

2009 yılında AK Parti Kayapınar Belediye Başkanı aday adayı olarak seçimlere katıldı. 2010 yılında Beşyüzevlerspor kulübün ismini değiştirerek, Yeni Diyarbakırspor kulübü olarak devam ettirdi. Ak parti Mali İşler Başkanlığı olarak 3 yıl görev yaptı. Şuan Diyarbakırspor 1968 kulüp başkanlığına yapmakta. 2010 yılında Zana-Gelecek şehirleri A.Ş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Halen aktif olarak Zana-Gelecek şehirleri A.Ş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devam ettirmekte.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Ak Parti'de Akyol İsmi Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement