AK Parti'de Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Basın Toplantısı Düzenledi

AK Parti\'de Basın Toplantısı Düzenledi

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Amasra Belediye Başkanı Emin Timur yaptığı basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

08.08.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Amasra Belediye Başkanı Emin Timur yaptığı basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanılığı'nda yapılan basın toplantısına, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ve Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, "Ben öncelikle sizlerin huzurunda kendisini vermiş olduğu bu karardan ötürü teşekkür ediyorum. Vermiş olduğu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımızın bir dönemi bitti, ikinci dönemini yapıyor. Hepinizin bildiği gibi gerek merkezi hükümetin yaptığı yatırımlar, gerekse sayın belediye başkanımızın önceki dönem yaptığı yatırımlar zaten dünyanın göz bebeği olan Amasra'nın dünya karşılığında güzel bir yeri var. Amasra'yı iyi bir konuma getirdi. İnşallah bundan sonraki süreçte de yerel ve genel uyumu yakalayarak Amasra'yı daha hizmet alan daha tercih edilen bir ilçe olması konumunda çok çalışacağız" dedi.

Daha sonra CHP belediye başkanı iken AK Parti'ye geçişini değerlendiren Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, "Ben Amasra'nın menfaatlerini düşünerek AK Parti'ye geçtim. Kamu görevi amacımız. Siyasi parti ayrımını düşünemeyiz. Ortak paydamız Amasra. Bundan sonra ki süreçte de yapacağımız tek şey Amasra'ya hizmet etmek. Bildiğiniz gibi bir basın toplantısıyla CHP'den istifa etmiştim. İstifa gerekçelerimi de o basın toplantısında söylemiştim. Daha sonra bağımsız kalmayı tercih ettim. Tabi bu süreçte istifa ettiğim partiden de bir ilgi bekledim. Bağımsız kaldıktan sonra da karar verdim ve istişarelerde bulunduk. Bayramın birinci günü de Sayın Başbakanımızın teveccühüyle AK Parti'ye geçtim. Bundan sonra iktidar partisiyle birlikte Amasra'da çok önemli yatırımlara imza atacağımızı düşünüyorum. Beş yıl boyunca zaten önemli yatırımlar yapmıştık. Ama Amasra'nın önemli sorunları var. Bunlar belediyenin gücüyle tek başına olacak şeyler değil. Mutlaka bir destek gerekiyor. Bu destekle önümüzde ki süreçte Amasra büyük yatırımlara kavuşacak" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement