AK Parti'de Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Bayramlaşma Programı

AK Parti\'de Bayramlaşma Programı

AK Parti İl Başkanlığı'nca bayramlaşma programı düzenlendi.

16.10.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı'nca bayramlaşma programı düzenlendi. Palandöken Belediyesi Çeçenistan Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen programa ilgi oldukça yoğundu.

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti iktidarının 11 yıl içerisinde ülkeye büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, "Türkiye artık yasaklardan, darbeci zihniyetten kurtuluyor. Önemli bir seçim arefesindeyiz. Bu seçimlerde de hem Erzurum'da hem de Türkiye genelinde daha da büyüyeceğiz" dedi.

Bayramlaşma programında daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak ve Fazilet dağcı Çığlık birer konuşma yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla önünü gören ve geleceğini gören bir ülke haline geldiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Yılmaz, Aksak ve Yavilioğlu ise bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu söyledi.

Bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise son yapılan MKYK toplantısında yerel seçimler öncesi Büyükşehirlerde aday adayları üzerinde temayül yoklaması yapacakları yönünde karar aldıklarını belirterek, klasik belediye yönetimlerinden çıkılıp modern belediyecilik anlayışı içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Aday adayları üzerinde bu kriterleri arayacaklarını dile getiren Çığlık, artık modern belediyecilik noktasında çalışmalar gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Programa AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İlçe belediye başkanları, İlçe başkanları, İl genel ve belediye eclis üyeleri, AK Parti milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak ve Cengiz Yavilioğlu,, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement