AK Parti'de "Çevre Politikaları Çalıştayı" - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de "Çevre Politikaları Çalıştayı"

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın başkanlığında "Çevre Politikaları Çalıştayı" düzenlendi.

11.03.2016 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA - AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın başkanlığında "Çevre Politikaları Çalıştayı" düzenlendi.

AK Parti'den yapılan açıklamada, çalıştaya Karaaslan'ın yanı sıra eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, çevre alanında faaliyet gösteren oda ve dernek temsilcileri ile akademisyenlerin katıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre çalıştayda, "tüm canlı varlıkları önceleyen, ekosistemi bütüncül bakış açısı ile değerlendiren, gelecek nesilleri gözeten sürdürülebilir yaşam" stratejileri oluşturmak hedefiyle bir araya gelen katılımcılar, Türkiye'nin çevre politikalarını masaya yatırdı.

Katılımcılar, atıkların geri dönüşümü ve bunun yurt dışındaki örnekleri, sokak toplayıcıların şartlarının iyileştirilmesi, yeşil alanların artırılması, iklim değişikliği ile mücadelenin nasıl yürütülmesi gerektiği konularında fikirlerini dile getirdi.

İlkesel duruş belirlemek için bir araya gelen katılımcılar, çevre alanında iletişimin önemini vurguladı.

Açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'ın yaptığı çalıştayda çevreyi ve çevresel tüm değerleri geleceğe aktarmak için oluşturulacak politikalar ele alındı.

Toplantı raporlaştırılacak

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığının çalıştayı rapor haline getireceği ve belirlenen spesifik alanlarda daha sonra toplantılar gerçekleştireceği bildirildi.

Toplantılarla çevre politikaları belirli aralıklarla tartışılacağı ifade edilen açıklamada, önümüzdeki günlerde şehir ve kültür üzerine çalıştayların devam edeceği duyuruldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'de 'Çevre Politikaları Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement