AK Parti de Hedef Muğla'da En Az 3 Milletvekili - Son Dakika
Yerel

AK Parti de Hedef Muğla'da En Az 3 Milletvekili

AK Parti de Hedef Muğla\'da En Az 3 Milletvekili

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 2015 yılı Şubat ayı istişare toplantısı yapıldı.

23.02.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 2015 yılı Şubat ayı istişare toplantısı yapıldı. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirilen İstişare Toplantısında 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler masaya yatırıldı ve milletvekilliği için resmi başvuruyu yapan aday adayları toplantıya katılan partililere kendilerini tanıttı. İstişare toplantısında divan başkanlığını AK Parti İl başkan yardımcısı Osman Arslan yaparken yardımcılıklarını ise Ak Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Bekir Eser, Gençlik Kolları üyesi Ramazan Aslan ve kadın kolları üyesi Neşe Çırpan yaptı.

ANKARA'YA EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ GÖNDERECEĞİZ

AK Parti Şubat ayı istişare toplantısında açılış konuşmasını yapan Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, 7 Haziran da yapılacak olan genel seçimlerde Muğla AK Parti'den Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne en az 3 milletvekili göndereceklerine inandıklarını ve bunu başarmanın da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmadan geçeceğini söyledi. AK Partinin kuruluşundan bu yana toplam 9 seçim geçirdiğini ve her seçimde başarı çıtasını gittikçe yükselttiğini söyleyen Sarıhan, "Yeni yönetimimiz ile göreve geldiğimizden bu yana başarılı bir uyum tablosu içerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Göreve gelişimizin ardından 2. istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz. Başbakanımızın Türkiye genelinde 7 Haziran genel seçimlerindeki beklentisi 400 Milletvekilline ulaşmaktır. Biz de Muğla'da sayın başbakanımızın bu hedefine ulaşması açısından en az 3 Milletvekillini Ankara'ya TBMM'ye göndereceğiz. Bizim için Muğla'da bu hiç zor değil. AK Parti'ye ilginin her geçen gün arttığını 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için Muğla'dan 34 resmi başvurunun olmasından anlıyoruz. Fethiye ilçemizden 9 Muğla genelinde de toplam 34 resmi başvuru olmuştur" diye konuştu.

CHP ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ MUĞLA'DA DA DÜŞÜŞTE

AK Parti Muğla İl Başkan Vekili Ozan Balcı Cumhuriyet Halk Partisinin ülke genelinde olduğu gibi Muğla'da da oy oranının düştüğünü söyleyerek, "Bu düşüşü kendileri de farkına vardı. Önceki tarihlerde yapılan seçimlerde 3 milletvekili çıkarmayı başaracakları için kontenjanı 3. sıraya koyuyorlardı. Bu seçimlerde düşüşte olduklarını kendileri de anladı ve kontenjan adayını 2. sıraya koydular" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partililerce Muğla'nın solun kalesi olarak görmelerinin artık hayal olduğunu da belirten İl Başkan Vekili Ozan Balcı, "7 Haziran yolunda emin adımlarla ilerlerken milletvekili aday adayı başvurusu Cuma günü mesai saatinin bitimi ile AK Parti de son bulmuştur. AK Parti Genel Merkezimizden aldığımız resmi verilere göre 33 arkadaşımız il başkanlığımızdan 1 arkadaşımız da genel merkezimize aday adaylığı için başvuruda bulunmuştur. Fethiye ilçemizin AK Parti üzerinde apayrı bir yeri vardır. AK Partinin Muğla'daki başarısının en büyük pay sahiplerinden birisi Fethiye ilçemizdir. 1 Mart tarihinde temayül yoklaması yapacağız. Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde nasıl başarılı olduysak bu seçimde de daha fazla çalışarak başarı çıtamızı daha yükseklere çıkaracağız. Muğla'dan TBMM'ye en az 3 milletvekili göndereceğiz" diye konuştu.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AYKIRI'DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Adem Aykırı, göreve geldiğinden bu yana kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 25 Ocak 2014 tarihinde göreve atandığını ve o günden bu yana gayretli çalışmalar sonucu başarılara imza attıklarını belirten AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Adem Aykırı, "25 Ocak 2014 tarihinde göreve gelmemden bu yana bana ve yönetimime destek olarak yanımızda olan tüm büyüklerime çok teşekkür ediyorum. 25 Ocak da göreve atanmamdan bu yana çok sıkıntı çektik. Ama büyüklerimiz ve dostlarımızın sayesinde yılmadık ve yıkılmadık. Allah'ın izni ile bu gençleri de kimse yıkamayacak. AK Partinin başarısı için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI.

Ak Parti'nin Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü salonunda yaptığı istişare toplantısında İngilizce Öğretmeni Aysel Selçuk, Kadın Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yelda Erol Gökçan, Su Ürünleri Mühendisi Özlem Topçu, Av. Ramazan Yıldırım, Eczacı Ahmet Kestepli, Uzman Emniyet Müdürü Bekir Tavas, Vali Yardımcısı Mestan Yayman, İçişleri Bakanlığı Kontrolörü Muhsin Eryılmaz, Ziraat Mühendisi Muhittin Kayabaş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Karaca Özmen Balcı, Dış Ticaret ve Gümrük Müşavirliği Danışmanlık Şirketi Kurucusu İsmail Baykal ve Bilal Selçuk sırayla kendilerini tanıttılar. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti de Hedef Muğla'da En Az 3 Milletvekili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement