AK Parti'de Kongre Süreci - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Kongre Süreci

Çanakkale Bölge Koordinatörü ve AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın Lapseki'ye geldi.

25.10.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın Lapseki'ye geldi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Çanakkale Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen Aydın, Lapseki'de düzenlenen toplantıda partililerle görüşüp durum değerlendirmesi yaptı.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş ve partililer tarafından karşılanan Aydın, basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin kongre sürecinde bulunduğunu söyledi.

Bu yılın yoğun geçtiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yerel seçim oldukça önemliydi. Aynı zamanda bizim partimizin de bu yıl kongre yılı, olağan kongrelerimizi de yapmak zorundayız 3 yıllık süremiz doldu. Ayrıca 2015 Haziran ayında bir genel seçim var. Bu nedenle kongre takvimi biraz sıkıştı. Parti genel merkezimiz malumunuz özellikle Kasım ve Aralık ayları ilçe kongrelerinin yapılması tarihi belirlendi. Özellikle Çanakkale'nin hem merkez hemde ilçelerinde kongre takvimi belirlendi. Lapseki'de ilçe başkanlığı seçimi 29 Kasım'da yapılacak. Bugün ilçe kongresiyle ilgili karşılıklı istişare toplantısı yapıyoruz ilçe kongresi nasıl olmalı, kimler olmalı, nasıl bir kongre yapabiliriz Lapseki'de diye. İyi giden bu olumlu havayı bizim devam ettirmemiz lazım. 2015 seçimlerindede burada inşallah çok iyi bir netice almayı hedefliyoruz." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Kongre Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement