AK Parti'de Kongre Süreci - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Kongre Süreci

AK Parti\'de Kongre Süreci

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Yeşilyurt, Sulusaray, Artova ilçelerinde kongre çalışmasının tamamlanırken, Zile ilçesinde kongrenin ileri bir tarihe ertelendiğini kaydetti.

17.11.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Yeşilyurt, Sulusaray, Artova ilçelerinde kongre çalışmasının tamamlanırken, Zile ilçesinde kongrenin ileri bir tarihe ertelendiğini kaydetti.

AK Parti Tokat İlçe kongrelerini değerlendiren Başkan Çelik, Yeşilyurt ilçesinde başladıkları kongre çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini kaydetti. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı kongresini tek aday olan Ümit Mutlu Özügenç, Sulusaray İlçe Başkanlığı'nda ise iki aday arasından mevcut Başkan İbrahim Sunar'ın seçimi kazandığını hatırlatan Başkan Çelik, "Artova ilçemizde geçtiğimiz cumartesi yapılan kongrede iki adaydan mevcut Başkan Yusuf Bıyık seçildi. Zile ilçemizde ise kongreyi yapamadık. Genel Merkezimiz bu şekilde takdir buyurdu. İleri bir tarihe ertelendi. Zile'deki seçimi genel merkezimiz tekrar bir takvim olarak belirleyecek. Atacağımız adımları ona göre ayarlayacağız" dedi.

Başkan Çelik, cumartesi Reşadiye, pazar günü ise merkez ilçenin kongresinin yapılacağını belirterek, "Şuan tek aday olarak görünüyor. Sonraki haftalarda diğer ilçelerle birlikte 15 Aralık'ta ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. İlçe kongrelerinden sonra ise 15 Şubat 2015 tarihinde ise il kongremizi yapacağız. Bu kongreler partililerin birbiri ile yarıştığı, kaynaştığı, barıştığı kongrelerdir. İnşallah sonucunda AK Partimiz kazanan parti olacaktır. Mühim olan partimizin bu kongrelerde yara almadan süreci sakin sühunet içerisinde tamamlamasıdır. Biz bu gayretin içerisindeyiz. Kimseyi üzmek kırmak gibi bir niyetimiz yok. Herkesi birlik ve beraberlik kardeşlik içerisinde kongre süreçlerinde görmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Pazar günü 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenecek olan merkez ilçe kongresinin AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın katılımı ile yapılacağı öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'de Kongre Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement