AK Parti'de Mahalle Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti\'de Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti Malatya Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanlığı seçim süreci kapsamında sürdürülen mahalle toplantıları devam ediyor.

05.08.2014 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanlığı seçim süreci kapsamında sürdürülen mahalle toplantıları devam ediyor.

Hidayet, Cirikpınarı ve İskender Mahallesi sakinlerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirildi. Hidayet Arama Kurtarma Sosyal Yardım Derneği önünde gerçekleştirilen toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin yanı sıra mahallenin önemli sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, "Bilindiği gibi önümüzdeki Pazar günü Türkiye'de bir seçim olacak. Bu seçim tüm dünyayı alakadar eden bir seçim olacak. Bizler de Malatya olarak sayın başbakanımıza en üst düzeyde destek vererek ilk turda cumhurbaşkanı yapacağımızdan eminim. Seçim öncesi bir rehavet var. Seçim olmadan kazanılmaz düsturu ile hareket edeceğiz" diyerek, vatandaşların mutlaka sandık başına gitmesini istedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Battalgazi Belediyesi'nin yeniden yapılanma ve kurum kültürü oluşturma noktasında önemli bir aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı mahallelerin sorunlarını bildiklerini belirterek, "3,5 aylık zaman diliminde mahalle toplantılarının tümüne katıldık. Mahallenin sorunlarını dinliyor ve acil olarak müdahale yoluna gidiyoruz" dedi. Temizlik konusunda Türkiye'de örnek ilçe hedefi koyduklarını belirten Başkan Gürkan, "Bu hedefi çok yakın zaman içinde yakalayacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değinen ve Türkiye'de ilk kez vatandaşın Cumhurbaşkanını seçeceğini belirten Başkan Gürkan, "Malatya 8 seçim geçirdi. Bu seçim sürecinde Malatya Türkiye'ye örnek olarak AK Parti'ye büyük teveccüh göstermiştir. 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Malatya yine AK Parti'ye büyük teveccüh göstereceğinden eminim. ve ilk turda Adayımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Mahalle Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement