AK Parti Demirci İlçe Danışma Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Demirci İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Demirci İlçe Danışma Toplantısı

Partisinin Demirci İlçe Danışma Toplantısına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Menderes, Demirel, Özal ve Recep Tayyip Edoğan olmasaydı Türkiye 3'üncü dünya ülkesi olurdu.

29.10.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partisinin Demirci İlçe Danışma Toplantısına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, " Menderes, Demirel, Özal ve Recep Tayyip Edoğan olmasaydı Türkiye 3'üncü dünya ülkesi olurdu. Başkanlık sistemi için hazırız, 14 yılda 11 seçim kazanmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra en büyük fenomen, son mohikan Türkiye'nin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır" dedi.

AK Parti Demirci İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve partililerin katılımıyla yapıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda gazetecilere açıklama yapan Özdağ, Türkiye'nin tarihi bir dönemeçte olduğunu, bir yandan, PKK, bir yandan FETÖ ile mücadele ettiğini ve bir yandan da idari reformlara imza atmak istediğini söyledi.

Türkiye koalisyonlar döneminde kan kaybettiğine işaret eden Özdağ, şöyle konuştu:

"Yeni bir sistemin eşiğindeyiz. Rejim belli cumhuriyet ve demokrasidir. Yasama ile yürütmenin birbirlerinden tamamen ayrılması gerekiyor. O yüzden yasama meclise ait, yürütmenin de başkan ve bakanlarına ait olması için talebimiz var. Sayın Bahçeli 'fiili durumu hukukileştirelim' dedi. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi'nin sağ duyulu milletvekilleri parlamentoda 'evet' oyu verecekler ve Türkiye referandum süreci yaşayacak. 2017 mayıs ve haziran ayında referandum bizi bekliyor. Milletimiz Sabih Kanadoğlu'nun 2007 yılında 367 ile ilgili dayatmasına yüzde 68 ile cevap verdi ise şimdi de aynı şekilde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlık sistemini istemiş olmasından rahatsızlık duymuş olanlara karşı yüzde 60'a yakın bir oy ile cevap verecektir."

2018'de milletvekili ve başkanlık seçimleri olacağını düşündüğünü belirten Özdağ, Türkiye'nin başkanlık sistemi ile rahat nefes alacağını dile getirdi.

Özdağ, "Menderes, Demirel, Özal ve Recep Tayyip Edoğan olmasaydı Türkiye 3'üncü dünya ülkesi olurdu. Teşkilatlarımız hazır, başkanlık sistemi için hazırız, 14 yılda 11 seçim kazanmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra en büyük fenomen, son mohikan Türkiye'nin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır. Milletimizin de ölümü göze almış, vesayetçilere meydan okumuş bir lideri, Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapacağına gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Toplantıda İl Başkanı Gürcan ve Belediye Başkanı Selçuk'ta birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Demirci İlçe Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement