AK Parti'den Akçaabat'ta Miting - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Akçaabat'ta Miting

AK Parti\'den Akçaabat\'ta Miting

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, "İnanıyorum ki Trabzon’da 6-0 yaparak, Trabzon’dan Ankara’ya çok güçlü gitmiş olacağız. Böylece 7 Haziran akşamı Akçaabat da, Trabzon da, Türkiye de şenlenecek" dedi.

01.06.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, "İnanıyorum ki Trabzon'da 6-0 yaparak, Trabzon'dan Ankara'ya çok güçlü gitmiş olacağız. Böylece 7 Haziran akşamı Akçaabat da, Trabzon da, Türkiye de şenlenecek" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Akçaabat ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Hepsi bir araya geldi. Hep beraber ellerini ovuşturuyorlar. 'HDP, AK Parti'nin önünü kesebilecek oy alabilir mi, barajı aşabilir mi?' diye... Avucunuzu yalarsınız avucunuzu" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin Türkiye'de öz güven açığını kapattığını belirten Soylu, "Akçaabat'da milliyetçilik kolay, elinle hareket yapmak kolay. Başbakanımız, Diyarbakır'da 10 binlere konuşuyor. Git de orada yap milliyetçilik bak yapabiliyor musun? Batman'da, Şırnak'ta, Hakkari'de yap. Orada Türkiye'de bir tek siyasi parti var o da AK Parti. Ay yıldızlı bayrağı ile AK Parti bayrağını yan yana sallıyor orada. Bunların yaptığı tatlı su milliyetçiliği. Milliyetçilik nedir biliyor musunuz? Yüksekova'da havalimanı açıp, ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmaktır milliyetçilik" ifadelerini kullandı.

Soylu, "Kılıçdaroğlu, Aydın Doğan ile bir masa kurmuş, 'HDP barajı geçsin' diyor. Siz bunlardan bir kere 'HDP barajı geçmesin' diye duydunuz mu? Aydın Doğan'a ne oluyor, bilmiyorum. Selahattin Demirtaş gibi bir adam bulmuş, kamerasını gönderiyor her gün televizyona çıkarıyor. Kuaförünü göndermiş Selahattin Demirtaş'a güzel görünsün diye. Bunların yalanlarına itibar edecek misiniz? 6-7 Ekim olaylarını ben mi yaptım, milleti sokağa ben mi döktüm, onlarca insanın katledilmesini biz mi sağladık? Demirtaş demedi mi sokağa çıkın, yakın, yıkın? Aydın Doğan'ın milletin değerleri ile nasıl alay ettiğini biliyorsunuz değil mi? Bunların hepsi bir araya geldi. Hep beraber ellerini ovuşturuyorlar. 'HDP, AK Parti'nin önünü kesebilecek oy alabilir mi, barajı aşabilir mi?' diye... Avucunuzu yalarsınız avucunuzu. Buradaki oyun nettir. Bunlara prim tanımayın. Biz millete efendi olmaya değil, biz millete hizmetkar olmaya geldik" şeklinde konuştu.

Selahattin Demirtaş'ın kendisini mahkemeye verdiğini kaydeden Soylu, "Ey Demirtaş, boyuna, cüssene bak da kimin emrinde, kimin talimatında olduğuna bak da ondan sonra adım at. Sen Kandil'in emrindesin ben milletin emrindeyim. Güney Çevre yolu, Erzincan Trabzon Demiryolu gibi, şehir hastanesi, 2 devlet üniversitemiz gibi Trabzon için dev projelerimizi hayata geçirerek Trabzon'u sağlıkta, ticarette, eğitimde, turizmde merkez haline getireceğiz. Marmaray'ı yapan AK Partimiz Akçaabat'a neler yapmaz, Akçaabat'ımıza 2. devlet üniversitesi hayırlı olsun. Bugün Akçaabat çok güçlü bir ses verdi, inanıyorum ki Trabzon'da 6-0 yaparak, Trabzon'dan Ankara'ya çok güçlü gitmiş olacağız. 7 Haziran akşamı Akçaabat da, Trabzon da, Türkiye de şenlenecek. Bize güvenin ve itimat edin, 13 yıldır ne sizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ne de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu yanıltmadı" diye konuştu.

Mitinge, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora da katıldı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den Akçaabat'ta Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Konya Milletvekili ve Belediye Başkanlarından Seçim Öncesi Basın Açıklaması
    17:53 AK Parti Konya Milletvekili ve Belediye Başkanlarından Seçim Öncesi Basın Açıklaması

    AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve 3 merkez ilçe belediye başkanı, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi toplu basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada, saha çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğü ve AK Parti'nin Konya'da hizmetlerine devam edeceği vurgulandı.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu
    17:49 Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu

    Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu. Belediye Başkanı Recai Çakır tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık bin 500 kişi katıldı. İftar sofrasında, vatandaşlar tarihi Amasra Kalesi'nin gölgesinde bir araya geldi. Başkan Çakır, konuşmasında Amasra'da yapılan çalışmaları ve yeni projeleri anlattı.

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.


Advertisement