AK Parti'den Ataşehir'e Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Ataşehir'e Büyük İlgi

AK Parti\'den Ataşehir\'e Büyük İlgi

Topu: Ataşehir'in sorunlarının çok iyi biliyoruz, bu sorunların hepsini çözeceğiz

10.02.2014 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken İstanbul'da seçim yarışı da hızlanıyor. Gözlerin çevrildiği ilçelerden birisi ise Ataşehir. AK parti geçen dönem kıl payı kaybettiği ilçeye bu dönem ayrı bir önem veriyor. 7 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı yapan ve ilçede oldukça sevilen bir isim olan Avukat Nimetullah Topu'yu aday belirleyen AK Parti ilçeye verdiği önemi de vurgulamış oldu.
CHP'nin adayının açıklamasını beklemeden seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu bir günde iki önemli ismi ilçesinde ağırladı.

Topu ilk olarak sabah ilçesindeki STK temsilcileriyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ağırladı. STK'lara yaptığı konuşmasında sık sık Topu'ya desteğini vurgulayan Topbaş, 'Seçim sonuçları açıklanırken ilk bakacağım yer Ataşehir olacak' diyerek ilçeye verdiği önemi göstermiş oldu.

'İMAR SORUNU ÇÖZÜLECEK, SEBZE HALİ TAŞINACAK'

Daha sonra vatandaşlara hitap eden Topbaş Ataşehir'de imar ve mülkiyetle ilgili sorunları bildiklerini ifade ederek, 'İmar ve mülkiyet sorunlarını bütüncül bir yaklaşımla çözeceğiz. Ataşehir Sebze Meyve Hali'ni Tuzla Aydınlı'ya taşıyacağız. Gümrük alanını da kaldıracağız. Ataşehir'in 2 yol bağlantısı var. Çalışmalar yapıyoruz. Maltepe KİPTAŞ Konutları'ndan Ferhatpaşa üzerinden Bostancı'ya bağlanan bir bağlantı yolu projemiz var. Ferhatpaşa-Çamaşır Deresi üzerinden Bostancı'ya bağlanacak bir başka yol çalışmamız da var. Bağlantı yollarını, Maltepe ve Ferhatpaşa bağlantı yollarını yapıyoruz." Dedi.

ATAŞEHİR'E 2 AYRI METRO HATTI

Ataşehir'e 2 ayrı metro hattı getireceklerini belirten Topbaş, "Buraya yerleşirken hayal bile edebilir miydiniz? Metro hayal bile edilemezdi. Marmaray bağlantısıyla şehrin her tarafına erişme imkanınız olacak. 2019 yılından önce bitirmeyi hedeflediğimiz Bostancı-İçerenköy-Kayışdağı metrosu, Ümraniye metrosu ile bağlantılı olacak. Diğer hat da Yenisahra-Barbaros-Finanskent-Ümraniye metrosu" ifadelerini kullandı.

YEŞİL ALAN VE EĞLENCE MERKEZLERİ

Topbaş, Ataşehir projeleri arasında yeni yeşil alanlar ve donatı alanları ve eğlence merkezleri olduğunu dile getirerek, "Ataşehir'in yakınında olan Fikirtepe'de inşallah önümüzdeki hafta içinde ruhsataları vererek inşaatları başlatacağız. Dönüşüm yaptığımız hiçbir ilçede vatandaşları mağdur etmedik, gidip sorabilirsiniz" dedi.

MÜEZZİNOĞLU VE MİLLETVEKİLLERİ ATAŞEHİR'DE

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu'nun ikinci konuğu ise Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Mehmet Domaç oldu. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ataşehir halkının hizmete susadığını ve 30 Aralık'ta AK Parti kadrolarına yetki vereceğine yürekten inandığını dile getirdi. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Mehmet Domaç açılışta yaptıkları konuşmalarda Ataşehir'in AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasının zamanı geldiğini söyleyerek, Ataşehirlilerin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu'ya güveninin tam olduğunu söylediler.

' ATAŞEHİR'İN KAYIP 5 YILINI TELAFİ EDECEĞİZ'

Bakan ve milletvekillerinin katılımıyla AK Parti Ataşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan Topu, 2009 yılından bu yana Ataşehir'in 5 kayıp yılı olduğunu belirterek, 'Başbakanımızın bakanlarımızın büyükşehir belediye Başkanımızın, il başkanımız ve teşkilatımızın Ataşehir'e ayrı bir sevgisi ve ilgisi var. İnşallah 30 Aralık'tan sonra da Ataşehirli hemşehrilerimizden aldığımız yetki ve teşkilatlarımızdan aldığımız güçle hızla Ataşehir'i bir dünya şehri yapmak için çalışacağız. Çünkü 5 yılda Ataşehir'in birikmiş olan bütün sorunlarını biliyoruz ve bunları çözecek iradeyle iş başına geliyoruz' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'den Ataşehir'e Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement