AK Parti'den Başkan Külcü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Başkan Külcü'ye Ziyaret

AK Parti\'den Başkan Külcü\'ye Ziyaret

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

27.02.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iade-i ziyarette Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti'den milletvekili aday adayı olanlar için yarın temayül yoklaması yapılacağını dile getiren Bekiroğlu, temayülde 2 bin 100 kişinin oy kullanacağını dile getirdi.

Bu süreçte tarafsız kaldıklarını dile getiren Bekiroğlu, "Allah aday adaylarımızın yollarını açık etsin. Gönüllerinden ne geçiyorsa onu nasip etsin" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, AK Parti'nin milletin aydınlık yolunu daha aydın hale getireceğini söyledi.

Geçmişte milletvekili olduğu halde milletin içine çıkamayanların olduğunu dile getiren Külcü, AK Parti kadrolarının milletin gözün içine baka baka siyaset yaptığını kaydetti.

AK Parti ile Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten Külcü, her alanda restore yapıldığını kaydetti.

7 Haziran genel seçimlerinde yeni Türkiye'nin temellerinin atılacağını söyleyen Başkan Külcü, yeni parlamentonun ülkeyi yeni bir Anayasa'ya kavuşturacağını, Türkiye'nin de bu sayede ayaklarındaki prangadan kurtulacağının altını çizdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Başkan Külcü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement