AK Parti'den Beyşehir'e 3 Yeni Yatırım Müjdesi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Beyşehir'e 3 Yeni Yatırım Müjdesi

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçeye 3 yeni yatırım müjdesi verdi.

24.03.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçeye 3 yeni yatırım müjdesi verdi.

Şenol, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl içerisinde 27 milyon 750 bin lira değerinde eğitim ihalesinin gerçekleşeceğini söyledi.

AK Parti olarak ilçeye eğitim yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü aktaran Şenol, "Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan 12 milyon lira bütçeli, 24 derslikli Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi ek hizmet binası ve 200 kişilik öğrenci pansiyonunun ardından ilçeye 3 yeni eğitim yatırımı müjdesi daha verdik" dedi.

İlçenin eğitim alanındaki tüm eksikliklerini gidermeye devam edeceklerini anlatan Şenol, şunları kaydetti:

"AK Partimizin iktidarında eğitime büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Bizler de Beyşehirimizin eğitim alanında büyük başarılar elde etmesi için tüm gayretimizi göstermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde eğitim yatırım planımıza 3 yeni yatırım ihalesi daha gerçekleşecektir. 6 milyon 500 bin lira tutarında Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi 200 kişilik öğrenci pansiyonu, 7 milyon lira tutarında Üzümlü Mesleki ve Teknik Lise 16 derslik bina ve 2 milyon 250 bin lira tutarında Doğanbey Çok Programlı Anadolu Lisesi 1 atölye yapımı ihaleleri gerçekleşecektir. Bu yıl içerisinde 27 milyon 750 bin lira değerinde eğitim ihalesi gerçekleşmiş olacaktır. Bu yatırımların Beyşehirimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Beyşehir'e 3 Yeni Yatırım Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement