AK Parti'den Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Çakır'a Ziyaret

AK Parti\'den Çakır\'a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci başkanlığındaki AK Parti heyeti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25.04.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci başkanlığındaki AK Parti heyeti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Milletvekili Öznur Çalık, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ile il, ilçe ve kadın kolları yöneticileri katıldı.

Ziyarette konuşan milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın 2009 yılından itibaren Malatya'nın çehresini değiştiren çok önemli projelere imza attığını kaydetti. Çalık, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

"Değerli belediye başkanımız şimdi Büyükşehir belediye başkanı olarak tarihe geçti ve Malatya'nın ilk Büyükşehir belediye başkanı oldu. Bizler için çok büyük bir onur. Malatya Büyükşehir olurken belediye başkanımızın çok ciddi katkısı oldu. Yasayı biz çıkardık ama yasayı çıkarabilmek için özellikle nüfusun 750 bin kriterinin olduğu bir dönemde nüfusun 750 bine çıkması için çok ciddi çaba sarf etti. Bunu asla kimsenin gözden kaçırmaması gerekir. 750 bin nüfusa kavuşmak her ile nasip olmadı.

Büyükşehire büyük projeler yakışır. Baraj yolu, sahil yolu, Horata Vadisi projeleri bunlardan sadece birkaç tanesi. Sayın Ahmet Çakır'a görevinde başarılar dilerken il başkanım nezdinde teşkilatımızı da kutluyorum."

Ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçimlerde alınan başarıda parti teşkilatının emeğinin çok fazla olduğunu belirterek, "Malatya halkı büyük bir teveccühle yüzde 62'lik bir oy oranıyla bizi tekrar göreve getirdi. Bizim bu sorumluluğun bilinciyle bu dönemde daha çok çalışmamız daha güzel hizmetler üretmemiz boynumuzun borcu. Dolayısıyla verilen her desteğe hizmet üreterek teşekkür etmemiz gerekiyor. Bunun için de Büyükşehir Malatya'nın her alanına hakim olacak bir şekilde yapılanması için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hem sahada belediyemizin hizmetlerini götürecek şubelerimizi, temsilciliklerimizi oluşturuyoruz, hem de üst kademe yönetimden, görev dağılımına kadar bütün çalışmalarımızı önümüzdeki birkaç gün içerisinde tamamlamış olacağız" dedi.

Büyükşehir sorumluluğunun daha farklı olduğunu belirten Başkan Çakır, bu süreçte Malatya'nın ilçe ve mahalleleriyle birlikte daha sağlıklı büyümesi için projeler geliştirdiklerini söyledi.

Halkın vermiş olduğu göreve layık olmaya çalışacaklarını kaydeden Çakır, "Bu bir ekip işi, takım işi. Milletvekillerimizin, teşkilatımızın desteğiyle, kurumlar arasında diyalog ve iş birliği çok önemli. Buna geçtiğimiz dönemde çok dikkat ettik. Bu dönemde de aynı titizlikle istişarelerimizi sürdürerek Malatya'ya sizlerin de desteğiyle güzel hizmetleri getireceğiz" şeklinde sözlerini tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, "Başkanımız biliyoruz ki ekibiyle birlikte 5 yıl boyunca Malatya'nın kalkınmasında, gelişmesinde, değişmesinde büyük rol oynayacaklardır. Artık sadece Malatya merkez değil, Pütürge'den, Darende'ye, Doğanşehir'den, Hekimhan'a kadar geniş bir coğrafyada hizmet üreteceklerine inanıyoruz. İşleri kolay değil ama geçmişteki deneyimi, ekibi ve teşkilatımızla yapacağı uyumlu çalışmalarıyla bu yükün altından kalkacağına inanıyoruz. Biz AK Parti teşkilatları olarak dün olduğu gibi bugün de milletle belediyemiz arasında, hükümetimiz arasında köprü olmayı, görmüş olduğumuz aksaklıkları kendilerine bildirmeyi görev olarak sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki 2023 hedefini Malatya olarak tutturacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Milletvekili Öznur Çalık ile Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt'a kayısı kristali hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement